Η Nintendo λανσάρει την φορητή κονσόλα Nintendo DSi XL σε κίτρινο, πράσινο και μπλε χρώμα σε όλη την Ευρώπη.


UTL_A-1_Blue_RGB KopieΗ φορητή κονσόλα Nintendo DSi XL, είναι έτοιμη να περάσει από ένα χρωματικό makeover αυτό το φθινόπωρο, σε τρία φωτεινά νέα χρώματα – κίτρινο, πράσινο και μπλε, και θα βρίσκονται στα καταστήματα σε όλη την Ευρώπη στις 8 Οκτώβρη 2010.


Από την ευρωπαϊκή του εμφάνιση τον Μάρτιο 2010, ως μέλος της οικογένειας του Nintendo DS, το Nintendo Dsi XL έχει πουλήσει πάνω από 3.6 εκατομμύρια τεμάχια παγκοσμίως, μετατρέποντας έτσι τον συνολικό αριθμό πωλήσεων της Nintendo DS σειράς κονσολών σε πάνω από 132 εκατομμύρια συστήματα. Επιπρόσθετα με τα wine red και dark brown χρώματα που είναι ήδη διαθέσιμα στα καταστήματα, οι χρήστες θα έχουν μια πιο ευρεία επιλογή χρωμάτων να διαλέξουν, καθώς το κίτρινο, το πράσινο και το μπλε προστίθενται στις επιλογές.


UTL_A-1_Green_RGB KopieΟι τελευταίες εκδόσεις του Nintendo DSi XL προσφέρουν τις ίδιες λειτουργίες με τις wine red και dark brown κονσόλες. Χαρακτηρίζονται από την ίδια γυαλιστερή επιφάνεια στο επάνω μέρος, ματ φινίρισμα στην κάτω πλευρά που παρέχει επιπλέον σταθερότητα, μεγαλύτερες οθόνες και πιο ευρεία γωνία θέασης. Θα συνεχίσουν να είναι προ-εγκατεστημένα δύο Nintendo DSiWare software: το A Little Bit of…Dr Kawashima’s Brain Training: Arts Edition και το Dictionary 6 in 1 with Camera Function, καθώς και ο Nintendo DSi Browser, που σας δίνει τη δυνατότητα να έχετε εύκολη πρόσβαση στο internet οπουδήποτε είναι διαθέσιμο ασύρματο δίκτυο.


Η κίτρινη, πράσινη και μπλε κονσόλα θα φτάσουν ακριβώς τη στιγμή που θα παρουσιαστούν νέοι διασκεδαστικοί τίτλοι. Συντροφεύετε τον ειδικό να λύνει γρίφους Professor Layton και τον νεαρού βοηθό του Luke, στη νέα τους περιπέτεια ‘Professor Layton and the Lost Future’ η οποία λανσάρεται για την οικογένεια του Nintendo DS σε όλη την Ευρώπη στις 22 Οκτώβρη 2010. Οι παίκτες πρέπει να λύσουν πάνω από 165 νέες σπαζοκεφαλιές , γρίφους και puzzles που θα προκαλέσουν και θα διασκεδάσουν τους νέους χρήστες και τους ήδη φανατικούς θαυμαστές των παιχνιδιών με τον Professor Layton .


UTL_A-1_Yellow_RGB KopieΟι χρήστες του Nintendo DSi XL θα έχουν τη δυνατότητα να εξερευνήσουν την περιπέτεια με μεγαλύτερη άνεση σε μια οθόνη αφής 93% μεγαλύτερη από αυτή του Nintendo DS Lite και με μεγαλύτερο πενάκι όπως το stylus το οποίο παρέχεται με το Nintendo DSi XL, και πλέον στο νέο χρώμα της προτίμησής τους.