Η εταιρία BSI ανάπτυξε και διαθέτει το eDoc Capture, μια πλήρη και εύχρηστη εφαρμογή ψηφιοποίησης και αρχειοθέτησης εγγράφων.

Πιο συγκεκριμένα, το eDoc Capture μπορεί και σαρώνει οποιοδήποτε τύπο εγγράφων (δομημένων ή ημι-δομημένων) όπως φόρμες, ερωτηματολόγια, δελτία, κουπόνια, αλληλογραφία, τιμολόγια επιταγές, κτλ. Στη συνέχεια, μπορεί να γίνει εύκολα εξαγωγή οποιουδήποτε τύπου δεδομένων, συμπεριλαμβανομένων barcode & χειρόγραφου κειμένου.
Με αυτό τον τρόπο, η διαδικασία αρχειοθέτησης εγγράφων απλουστεύεται και η ανάκτηση δεδομένων από τα σαρωμένα έγγραφα γίνεται εύκολα, άμεσα και απλά. Μάλιστα, τα σαρωμένα έγγραφα μαζί με τα δεδομένα τους μπορούν εύκολα να ενσωματωθούν σε οποιαδήποτε βάση δεδομένων ή σύστημα διαχείρισης εγγράφων. Επιπλέον το eDocCapture παρέχει εργαλεία βελτίωσης των ψηφιοποιημένων εγγράφων ώστε να παρέχουν την καλύτερη δυνατή εικόνα για εξαγωγή στο πρόγραμμα OCR. Διαθέτοντας πληρέστατο OCR λογισμικό, το eDoc Capture αναγνωρίζει συγκεκριμένα δεδομένα στο έγγραφο, βασισμένο στο σχεδιασμένο από τον χρήστη Template.

Συνοψίζοντας, το eDocCapture είναι ένα φιλικό στην χρήση και εύκολο στην εγκατάσταση εργαλείο, το οποίο μειώνει τα λειτουργικά κόστη και αυξάνει την αποδοτικότητα, καθοδηγώντας τον χρήστη με απλά βήματα στην διαδικασία του document capture:σάρωση αναγνώριση, εξακρίβωση των αποτελεσμάτων και εξαγωγή. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην εταιρία BSI και στο τηλέφωνο 210 6511826 ή στο www.edocplus.com & www.bsi.gr .