Το Conn-x είναι για 5η συνεχή χρονιά χορηγός στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Νύχτες Πρεμιέρας Conn-x από τις 15 έως 26 Σεπτεμβρίου 2010.


nyxtes_premieras_conn-xΜε στοιχείο επικοινωνίας έναν προβολέα, το Conn-x «φωτίζει» όλους τους πρωταγωνιστές του Κινηματογράφου. Μπορεί στην οθόνη να έχουν τον πρώτο ρόλο οι ηθοποιοί, χωρίς όμως τους δημιουργούς που γράφουν, συνθέτουν ή σκηνοθετούν, το σινεμά δεν θα ήταν αυτό που ξέρουμε. Γι’ αυτό ακριβώς, το Conn-x αφιερώνει την παρουσία του στους πρωταγωνιστές πίσω από την μεγάλη οθόνη με μία σειρά διαδραστικών ενεργειών.


Συγκεκριμένα, το Conn-x βάζει το κοινό σε ρόλο πρωταγωνιστή… στο χώρο ενός κινηματογραφικού γυρίσματος σε διάφορα σημεία της Αθήνας (The Mall Athens, πλατεία Κεραμεικού, Μαρίνα Φλοίσβου). Καθένας από εμάς, θα μπορεί να πάρει τη θέση του πρωταγωνιστή και να υποδυθεί τον ήρωα μιας διάσημης ταινίας, υπό την καθοδήγηση εξειδικευμένου συνεργείου. Οι σκηνές θα γυρίζονται επί τόπου και στη συνέχεια θα γίνονται post στην επίσημη σελίδα του Conn-x στο facebook και upload στο επίσημο κανάλι του Conn-x στο Youtube.


Στη σελίδα του Conn-x στο facebook οι επισκέπτες ανακαλύπτουν προσφορές που τους ταιριάζουν, ενώ μπορούν να λάβουν μέρος σε διαγωνισμούς. Mε αφορμή της Νύχτες Πρεμιέρας Conn-x, όσοι κάνουν «Like» έως 19/9 στα post που δημοσιεύονται κάθε μέρα, μπορούν να κερδίσουν διπλές προσκλήσεις για τις ταινίες του Φεστιβάλ Νύχτες Πρεμιέρας Conn-x.