Η SanDisk συνεργάζεται με τον DJ Tiësto σε μια εκστρατεία με σκοπό την προώθηση των καρτών μνήμης για κινητά τηλέφωνα.


tiesto sandiskΗ εκστρατεία, η οποία ξεκίνησε τον Ιούλιο του 2010 στην εκδήλωση του Tiësto στο Victoria Park του Λονδίνου, περιλαμβάνει δωρεάν και αποκλειστικά μουσικά κομμάτια τα οποία μπορείτε να κατεβάσετε, διαγωνισμούς, προσφορές μέσω ραδιοφώνου και καταστημάτων για live events και την ευκαιρία στους καταναλωτές να συμβάλουν στο επόμενο μουσικό βίντεο του Tiësto.


Ο Tiësto έχει δημιουργήσει πέντε νέα κομμάτια αποκλειστικά για την SanDisk τα οποία είναι διαθέσιμα δωρεάν για να τα κατεβάσετε όταν αγοράσετε μια κάρτα μνήμης SanDisk για κινητά τηλέφωνα μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου 2011. Αγοράστε κάρτες μνήμης SANDISK για το κινητό σας τηλέφωνο με το αυτοκόλλητο ΤΙΕSTO και μπείτε στο www.wakeupyourphone.com/TIESTO για να κατεβάσετε δωρεάν τα πέντε νέα αποκλειστικά μουσικά κομμάτια του.


Η SanDisk συνεργάζεται με τον Tiësto στις 8 από τις Ευρωπαϊκές εκδηλώσεις του. Σε αυτά τα συναρπαστικά γεγονότα, όταν ο Tiësto θα παίζει τα αποκλειστικά κομμάτια της SanDisk, το κοινό θα ενθαρρύνεται ώστε να καταγράψει την εμπειρία της συναυλίας αυτής και να την ανεβάσει στο wakeupyourphone.com/tiestopromo. Ο Tiësto στη συνέχεια θα επιλέξει το περιεχόμενο που θα χρησιμοποιηθεί στο επόμενο μουσικό του βίντεο.


Όλο το πρόγραμμα υποστηρίζεται από μία υψηλά στοχευόμενη εκστρατεία της SanDisk -από μουσικά νέα (π.χ. MTV) έως ηλεκτρονικές σελίδες κοινωνικής δικτύωσης (π.χ. Facebook και YouTube) – σε συνδυασμό με ισχυρή περιφερειακή και τοπική πρωτοβουλία Δημοσίων Σχέσεων με σκοπό την αναγνωσιμότητα των Καρτών Μνήμης για Κινητά Τηλέφωνα από τη SanDisk


Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε getclosertotiesto.com