Η Cortex I.T. Labs Pty. Ltd διαθέτει μια νέα έκδοση του BackupAssist με νέα χαρακτηριστικά δελεαστική τιμή.

 

 

backup assist logoΤα εργαστήρια της Cortex I.T. ανακοίνωσαν την διάθεση της νέας έκδοσης του BackupAssist η οποία υποστηρίζει τα Windows 2010 συμπεριλαμβανομένου του Exchange 2010 και του SQL Server 2008 R2. Το BackupAssist v6 ενσωματώνει και πολλές άλλες νέες λειτουργίες ενώ παράλληλα δεν αυξάνεται η τιμή του.

 

Το BackupAssist v6 ενσωματώνει νέα χαρακτηριστικά, τα οποία ξεπερνούν τις δυσκολίες και τα προβλήματα των Windows Backups, μειώνοντας το χάσιμο χρόνου απλοποιώντας τις πολύπλοκες διαδικασίες για τους System Administrators οι οποίοι υποστηρίζουν μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Η νέα έκδοση προσφέρει πλήρη αυτοματοποιημένα backups σε συστήματα Windows Hyper-V, Windows Server 2008 R2 και είναι έτοιμο να υποστηρίξει backups τα οποία θα αποστέλλονται εκτός οργανισμού στο cloud σε εταιρείες υπηρεσιών αποθήκευσης δεδομένων παρέχοντας βελτιωμένη ασφάλεια με τη χρήση AES-256 κρυπτογράφηση και την απόκρυψη των πραγματικών ονομάτων των αρχείων.

 

Ενώ οι περισσότερες εταιρείες που αναπτύσσουν λύσεις backup κάτω από τις υπάρχουσες οικονομικές συνθήκες αντιμετωπίζουν προβλήματα, τα προϊόντα της BackupAssist δυναμώνουν. Είναι προϊόντα ειδικά φτιαγμένα για μικρομεσαίες επιχειρήσεις, προσφέροντας ευκολία στη χρήση, έτοιμες στρατηγικές backup οι οποίες βοηθούν στην άριστη χρήση της υπάρχουσας υποδομής και το πιο σημαντικό από όλα το σύστημα αδειοδότησης είναι οικονομικά ανεκτό από τις επιχειρήσεις.

 

Ο Δημήτρης Ράικος Διευθυντής Ανάπτυξης της Sales Effect δήλωσε «οι λύσεις της BackupAssist είναι ιδανικές για τις ελληνικές επιχειρήσεις που στο συντριπτικό αριθμό τους ανήκουν στην κατηγορία των μικρομεσαίων. Οι λύσεις τις BackupAssist προσφέρουν πάρα πολλές δυνατότητες στο ένα τρίτο της τιμής των πολύ γνωστών προϊόντων της αγοράς. Επιπλέον ο πελάτης αποφασίζει ποια χαρακτηριστικά και δυνατότητες θέλει να αγοράσει και να χρησιμοποιεί μειώνοντας ακόμη περισσότερο το κόστος».

 

Το BackupAssist ξεκινάει από την τιμή των 189.00€. Στις δυνατότητες περιλαμβάνονται File Replication, μηχανές ZIP και Rsync, υποστήριξη VSS και drive imaging, Exchange και SQL Server backup. Η Sales Effect διαθέτει ως επίσημος διανομέας τα προϊόντα BackupAsisist στην Ελλάδα και την Κύπρο για πωλήσεις και διευκρινίσεις επικοινωνήστε με το +30 212 1005517 και με το sales@sales-effect.com.

 

Μπορείτε να κατεβάσετε δοκιμαστική έκδοση 30 ημερών από το www.backupassist.com