Η IntelliSolutions Α.Ε. ανανεώνει την εταιρική της εικόνα, η οποία εκφράζεται μέσω του νέου της λογοτύπου και επεκτείνεται σε όλα τα εταιρικά της υλικά.

ΙntellisolutionsΗ απόφαση για την αλλαγή της εταιρικής εικόνας σηματοδοτεί μια νέα φάση ανάπτυξης της εταιρίας στις περιοχές που ήδη δραστηριοποιείται, ταυτόχρονη ανάπτυξη νέων επιχειρηματικών μονάδων και επέκταση των δραστηριοτήτων της στις περιοχές των Βαλκανίων και της Μέσης Ανατολής μετά τα πρώτα έργα και συνεργασίες που έχουν ήδη συναφθεί σε αυτό το χώρο, αξιοποιώντας τοπικές θυγατρικές εταιρίες.
Στόχος είναι η επέκταση μιας ζωντανής εταιρικής ταυτότητας με την οποία οι πελάτες μπορούν να ταυτιστούν, να κατανοήσουν και να εμπιστευτούν τις ολοκληρωμένες λύσεις της εταιρείας, συνδυάζοντας λογισμικό, βέλτιστες πρακτικές και υπηρεσίες.
«H νέα εταιρική ταυτότητα της Intelli σηματοδοτεί μια νέα φάση περαιτέρω ανάπτυξης και εξέλιξης της εταιρίας, με βάση συγκεκριμένο επιχειρηματικό πλάνο με ξεκάθαρους και μετρήσιμους στόχους, το οποίο βασίζεται στις βασικές αξίες και επιλογές της εταιρίας που συσχετίζονται με το τρίπτυχο τεχνογνωσία – υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, καινοτόμες λύσεις που προσφέρουν πραγματική αξία και ικανοποίηση των πελατών μας σε όλα τα επίπεδα. Η εξέλιξη συσχετίζεται επίσης με νέες συνεργασίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό που θα ανακοινωθούν σύντομα.» δήλωσε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της IntelliSolutions, κ. Π. Γιαλελής.