Η Regate υλοποίησε το σύστημα BizeGate Warehouse Management System στη βιομηχανία χρωμάτων CosmosLac A.E.


REGATEΗ COSMOSLAC είναι ηγέτιδα εταιρεία στο χώρο των χρωμάτων, με εξειδίκευση στην παραγωγή χρωμάτων σε SPRAY και στην εμπορία λειαντικών και πολυεστερικών υλικών. Διαθέτει μια μεγάλη γκάμα υψηλής ποιότητας προϊόντων σε χρώματα, συγκολλητικά υλικά και ειδικά προϊόντα συντήρησης και προστασίας, που καλύπτουν κάθε απαίτηση ποιότητας του χομπίστα και του επαγγελματία. Μεταξύ των διεθνώς αναγνωρισμένων brands της εταιρείας συμπεριλαμβάνεται η σειρά graffiti με κωδικό όνομα SABOTAZ, καθώς και η σειρά πλαστικών χρωμάτων οικοδομής ASPRO.


Η COSMOS LAC στεγάζει σήμερα τις εγκαταστάσεις της σε ένα υπερσύγχρονο εργοστάσιο και τους ανθρώπους της (52 άτομα προσωπικό) σε καταστήματα στην Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Οι πωλήσεις της πλέον ξεπερνούν τα 4.5 εκ ευρώ μεγάλο μέρος από τις οποίες γίνεται σε 15 αγορές του εξωτερικού.


H εταιρεία αναζητούσε ένα συνεργάτη με την κατάλληλη τεχνογνωσία σε mobile εφαρμογές και με καταρτισμένα στελέχη ικανά να κατανοήσουν τις ιδιαίτερες ανάγκες της βιομηχανίας και να προτείνουν λύσεις για την αποτελεσματική διαχείριση των αποθηκών της. Η REGATE ανταποκρίθηκε, με απόλυτη επιτυχία στις απαιτήσεις αυτές υλοποιώντας την εφαρμογή BizeGate WMS, ώστε να καλύψει πλήρως τις ανάγκες της επιχείρησης. Ειδικότερα, εγκατέστησε τα υποσυστήματα Απογραφών, Picking, Packing και Παραλαβών από Παραγωγή και από Προμηθευτές.


Αξίζει να σημειωθεί ότι το BizeGate WMS έχει διασυνδεθεί on-line με το SEN ERP, ενώ το μοντέλο φορητής συσκευής που επιλέχθηκε για τα εν κινήσει στελέχη των αποθηκών της εταιρείας είναι το Motorola MC75.