H Ericsson και η Motorola Solutions σε στρατηγική συνεργασία για την προσφορά λύσεων LTE για τη δημόσια ασφάλεια.


LTE_logoΗ Ericsson και το τμήμα Motorola Solutions της Motorola Inc. παρουσιάζουν καινοτόμες εφαρμογές για τις συνεχώς εξελισσόμενες επικοινωνίες που αφορούν στη Δημόσια Ασφάλεια. Μια κορυφαία λύση βασισμένη σε τεχνολογία LTE για mobile broadband επικοινωνία για τη δημόσια ασφάλεια θα συνδυαστεί με τη μεταφορά φωνής και δεδομένων στρατηγικής σημασίας για να προσφέρει εφαρμογές φωνής και broadband multimedia υψηλής απόδοσης.


Η τεχνολογία LTE Mobile Broadband θα επιτρέψει την ενοποιημένη πλατφόρμα επόμενης γενιάς της Motorola να προσφέρει τις αυξημένες επικοινωνιακές δυνατότητες που απαιτούνται για τη δημόσια ασφάλεια. Θα παρέχεται η δυνατότητα ανταλλαγής πληροφοριών σε πραγματικό χρόνο μεταξύ ενός ολοκληρωμένου multimedia κέντρου ελέγχου και των εκάστοτε δυνάμεων αντιμετώπισης κάποια κρίσιμης κατάστασης, μέσω ενός συνδυαστικού portfolio που περιλαμβάνει δέκτες ραδιοσημάτων, τερματικές συσκευές μέσα σε οχήματα και κινητές συσκευές δεδομένων τεχνολογίας LTE.


Η Ericsson θα προσφέρει το πλεονέκτημα των παγκόσμιων οικονομιών κλίμακας και της αποδεδειγμένης αποτελεσματικότητας πάνω σε μια μεγάλη και παγκόσμια βάση LTE. Σε συνδυασμό με τη βελτιστοποιημένη πλατφόρμα LTE για τη δημόσια ασφάλεια της Motorola, η Ericsson θα προσφέρει τον κορυφαίο εξοπλισμό πρόσβασης LTE, καθώς και τμήματα του packet core και σχετικές υπηρεσίες για την παροχή broadband multimedia για τη δημόσια ασφάλεια. Οι εξελιγμένες συσκευές Motorola, video ασφαλείας και λύσεις ελέγχου και εντολών θα αναβαθμίσουν περαιτέρω τις πλατφόρμες για να προσφέρουν συνεργασία και ανταλλαγή πληροφοριών σε όλες τις συνθήκες.


Η Ericsson είναι ο παγκόσμιος ηγέτης στην τεχνολογία και τις υπηρεσίες τηλεπικοινωνιών και πρωτοστατεί στην καθιέρωση της τεχνολογίας LTE. Μέχρι σήμερα, η Ericsson έχει υπογράψει συμβόλαια εμπορικής διάθεσης LTE με έξι μεγάλους παγκόσμιους παρόχους και οι τρείς από αυτούς βρίσκονται στις ΗΠΑ, την ταχύτερα αναπτυσσόμενη αγορά LTE. Η Ericsson έχει δημιουργήσει ανοιχτά standards και έχει τη μεγαλύτερη επιρροή στα τεχνικά χαρακτηριστικά των εφαρμογών LTE, που έχουν κυκλοφορήσει στην αγορά. Η Ericsson αναμένει να αποκτήσει το 25% των απαραίτητων πατεντών για LTE για να γίνει έτσι ο μεγαλύτερος κάτοχος πατεντών της αγοράς.


Η τεχνολογία κινητής επικοινωνίας επόμενης γενιάς LTE έχει επιτρέψει την ταχεία μεταφορά τεράστιων όγκων δεδομένων αποτελεσματικά και με χαμηλό κόστος, βελτιστοποιώντας τη χρήση του ραδιοφάσματος. Με αυξημένη ταχύτητα και μείωση του χρόνου ανταπόκρισης, οι επαγγελματίες χρήστες μπορούν να αξιοποιήσουν μια ευρεία γκάμα εφαρμογών (όπως η ανταλλαγή περιεχομένου σε μορφή video) χωρίς κόπο και ενώ βρίσκονται σε κίνηση. Η τεχνολογία LTE θα ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των νέων και ενισχυμένων κινητών εφαρμογών του μέλλοντος.