Το νέο netbook Packard Bell dot s των 10.1 ιντσών είναι το λεπτότερο και ελαφρύτερο netbook που διαθέτει η Packard Bell.


dot s red 2Με φιλικό και εκφραστικό στυλ και βάρος 1,1 kg, το καινούριο dot s απογειώνει τη ψηφιακή σας διασκέδαση αλλά και την κοινωνική σας δικτύωση μέχρι και 8 ώρες κάθε φορά. Μικρότερο από ένα περιοδικό και το ίδιο εύκολο στη μεταφορά, το dot s έχει πάχος λιγότερο από 2,5 cm (1 ίντσα), με αποτέλεσμα ο χειρισμός και η φύλαξή του να είναι απλά διασκεδαστική. Επιπλέον, χάρη στο πληκτρολόγιο FineTip της Packard Bell που έχει το 93% του μεγέθους ενός πλήρους πληκτρολογίου, καθώς και το touchpad πολλαπλών κινήσεων, η πληκτρολόγηση, η πλοήγηση, η κύλιση και η μεγέθυνση γίνονται άνετα, χωρίς την ανάγκη χρήσης ποντικιού.


Επιλέξτε ένα από τέσσερα καινούρια χρώματα: sesame black, rose pink, coconut white και strawberry red – που εκφράζει και ταιριάζει καλύτερα στην προσωπικότητά σας! Δίνοντας έμφαση στις λεπτομέρειες, η περιοχή που στηρίζεται η παλάμη έχει το χρώμα του μπροστινού καλύμματος.


Η καινοτόμος εφαρμογή Packard Bell Social Networks συγκεντρώνει τους δημοφιλέστερους τόπους κοινωνικής δικτύωσης σε ένα και μόνο μέρος, στους οποίους μπορείτε να έχετε εύκολη πρόσβαση, πατώντας απλά το πλήκτρο Packard Bell Social Networks στο netbook. Αυτό το ειδικό πλήκτρο ανοίγει μία τυποποιημένη, εύκολη στη χρήση πλευρική μπάρα στη δεξιά πλευρά της οθόνης σας: μπορείτε να προβάλετε είτε ολόκληρη την εφαρμογή είτε μία μικρή λωρίδα προειδοποίησης για λήψη της κατάστασης σε πραγματικό χρόνο, των αγαπημένων σας τοποθεσιών δικτύωσης, μεταξύ των οποίων του Facebook, του YouTube™ και του Flickr.


Χωρίς την ανάγκη χρήσης κάποιου προγράμματος πλοήγησης στο Internet, το Packard Bell Social Networks σας επιτρέπει να ανεβάζετε άμεσα τα σχόλιά σας, να παίζετε παιχνίδια, να ενημερώνετε το προφίλ σας, να προβάλετε ή να μοιράζεστε φωτογραφίες και βίντεο απευθείας από την επιφάνεια εργασίας σας.


Η ενσωματωμένη webcam των 1.3MP, το μικρόφωνο και το λογισμικό αποστολής άμεσων μηνυμάτων, σας δίνει τη δυνατότητα να είστε σε θέση να απολαμβάνετε πρόσωπο με πρόσωπο, υψηλής ανάλυσης συζητήσεις με τους φίλους και την οικογένειά σας, όπου κι αν βρίσκεστε, χάρη στις δυνατότητες σύνδεσης με δίκτυα 3G (προαιρετικό), Wi-Fi® και Bluetooth™.


dot s familyΗ μπαταρία Li-ion 6 στοιχείων σε συνδυασμό με τον επεξεργαστή Intel® Atom σας προσφέρουν έως 8 ώρες διάρκεια ζωής της μπαταρίας: αφήστε τις πρίζες για το σπίτι ή το γραφείο και αρχίστε να εργάζεστε και να παίζετε όπου κι αν βρίσκεστε.


Ο σχεδιασμός του σκελετού επιτρέπει την πλήρη ενσωμάτωση της μπαταρίας 6 στοιχείων στο κάτω μέρος του netbook, ανυψώνοντάς το ελαφρώς για να βοηθά στην άνετη πληκτρολόγηση. Η υψηλής φωτεινότητας οθόνη LED, προσφέρει ιδανική απεικόνιση για χρήση ενώ κινείστε.


Το dot s είναι ιδανικό για την ολοκληρωμένη επεξεργασία φωτογραφιών και βίντεο όπως επίσης για την αποθήκευση και την ανταλλαγή τους: μεταξύ των χαρακτηριστικών αυτού του netbook, είναι ο σκληρός δίσκος 160GB ή 250GB, η συσκευή ανάγνωσης καρτών και η πλήρης έκδοση του Adobe® Photoshop® Elements 8.


Το καταπληκτικό dot s, που διαθέτει Windows® 7 Starter, αναμένεται στην Ελλάδα αρχές Οκτωβρίου με τιμή αγοράς που ξεκινά από τα 299 €. Η διαθεσιμότητα, η προσφορά λογισμικού και τα τεχνικά χαρακτηριστικά μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη χώρα.