Η Toshiba εμπλουτίζει τη σειρά Full HD Camileo camcorder με τα μοντέλα P20 και S30.


Toshiba Camileo P20

Toshiba Camileo P20

Η Toshiba Europe παρουσίασε δύο νέες ψηφιακές H.264 camcorders: Τόσο η CAMILEO P20 όσο και η CAMILEO S30 διαθέτουν Full HD ανάλυση και έχουν σχεδιαστεί ώστε να είναι όσο γίνεται πιο φιλικές προς το χρήστη. Επίσης διαθέτουν μια μεγάλη (7,6cm/3”) touch sensitive οθόνη με εύκολη στη χρήση γραφική απεικόνιση. Ενώ η CAMILEO P20 προσφέρει ανάλυση φωτογραφίας έως 5 Megapixel, η CAMILEO S30 περιλαμβάνει 8 Megapixel CMOS sensor. Οι δύο νέες camcorders θα διατίθενται το τρίτο τρίμηνο του 2010 σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική.


CAMILEO P20
Σχεδιασμένη για τους νέους που αγαπούν τη μόδα, η trendy CAMILEO P20 σε βαθύ μπλε προσφέρει υψηλή ποιότητα και εγγυημένη αξιοπιστία σε οικονομική τιμή. Με βάρος μόλις 151 g μπορεί να μεταφερθεί πολύ εύκολα και να είναι πάντα στο χέρι για να αιχμαλωτίσει αυθόρμητες, μαγικές στιγμές.


CAMILEO S30

Toshiba Camileo S30

Toshiba Camileo S30

Με πάχος μόλις 19mm, η CAMILEO S30 της Toshiba είναι το ιδανικό αξεσουάρ για ταξίδια και sports, για νέους και δραστήριους ανθρώπους και για να διαφυλάξετε πολύτιμες οικογενειακές αναμνήσεις. Η CAMILEO S30 διατίθεται σε αποχρώσεις deep blue, burgundy red, raspberry και silver. Με την ευκολία στη χρήση να είναι το βασικό της χαρακτηριστικό, η CAMILEO S30 προσφέρει την επιλογή οκτώ διαφορετικών τύπων σκηνών σχεδιασμένους να επιτυγχάνουν τέλεια αποτελέσματα ακόμη και σε δύσκολες συνθήκες φωτισμού. Ενδεικτικά αναφέρουμε τις επιλογές “skin”, “night” και “back light”.


Οι CAMILEO P20 και CAMILEO S30 είναι πλήρως εξοπλισμένες υψηλής ποιότητας camcorders και digital still cameras. Ένα 10x ψηφιακό zoom επιτρέπει μακρινές λήψεις video ή φωτογραφίας. Για τέλειες λήψεις, η κάμερα έχει και ενσωματωμένη λειτουργία σταθεροποίησης video. Το ενσωματωμένο software μπορεί στην συνέχεια να παρέχει ανάλυση φωτογραφίας μέχρι και 16 Megapixels.


Για να μοιράζεστε εύκολα clips και φωτογραφίες οι CAMILEO P20 και CAMILEO S30 προσφέρουν μια ευρεία γκάμα εργαλείων συνδεσιμότητας: Μέσω HDMI, miniUSB.2.0 ή composite video μπορούν να συνδεθούν εύκολα και γρήγορα σε TV sets και άλλες ψηφιακές συσκευές. Ακόμη, διαθέτουν card slot για SD / SDHC / SCXC κάρτες με χωρητικότητα έως 64GB. Χάρις την εύκολη στη χρήση λειτουργία upload, οι χρήστες μπορούν να μοιραστούν τα videos τους σε sites όπως το YouTube™ και να μοιραστούν τις φωτογραφίες τους με φίλους σε websites όπως το Picasa™ Web Albums.