Η Microsoft σας προσκαλεί να γίνετε μέλος του Windows Phone Backstage προκειμένου να γνωρίσετε τα Windows Phone 7.


Microsoft Windows Phone 7 SeriesΕγγραφείτε στο http://www.windowsphone7.com/backstage και ελάτε πρώτοι σε επαφή με τα Windows Phone 7. Αποκτήστε πρόσβαση σε αποκλειστικές φωτογραφίες, βίντεο, και live chats με την ομάδα των Windows Phone. Ενημερωθείτε για τα Windows Phone 7 και λάβετε στο email σας τα τελευταία νέα και όλες τις εξελίξεις για τα Windows Phone 7.


Μπορείτε ακόμα, να ρωτήστε, γράψετε την άποψή σας και να γίνετε μέλη σε exclusive forums και groups. Παράλληλα, σας δίδεται η δυνατότητα να κερδίσετε δώρα: Όσο περισσότερο συμμετέχετε στις συζητήσεις και όσο πιο δραστήριοι είστε, τόσο πιο πολλές πιθανότητες έχετε να κερδίσετε.


Κάθε φορά που γράφετε ένα σχόλιο, παρακολουθείτε ένα live event ή πραγματοποιείτε κάποια από τις δραστηριότητες που έχουν οριστεί, κερδίζετε πόντους. Στο τέλος του μήνα, κερδίζει όποιος έχει συγκεντρώσει τους περισσότερους πόντους. Μάθετε περισσότερα για το πώς να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό και να κερδίσετε δώρα στο http://www.windowsphone7.com/prizes/terms/#gr-rules