Το DEFY είναι ένα Android smartphone με δυνατότητες web-browsing και οθόνη αφής 3.7”, υψηλής ανάλυσης.


motorola_defy_groupΤο DEFY προσφέρει την τελευταία έκδοση της μοναδικής λύσης της Motorola, το MOTOBLUR, που κάνει ακόμα πιο εύκολη τη διαχείριση όλων των e-mail σας, των μηνυμάτων και των social updates σας, με την προσθήκη φίλτρων, widgets πρόσθετη εταιρική ασφάλεια και ευπροσάρμοστη διαχείριση μπαταρίας.


Ο browser με δυνατότητα Adobe® Flash® Lite® και η οθόνη 3.7” WVGA κάνουν ευχάριστο το καθημερινό σερφάρισμα, ενώ το τηλέφωνο είναι εξοπλισμένο με κάμερα 5 Megapixels. Έχει δυνατότητα Digital Living Network Alliance (DLNA) για streaming, αποθήκευση και επιλογές συγχρονισμού με συμβατές συσκευές στο σπίτι, όπως HDTVs, κονσόλες παιχνιδιών και PCs.


Ο Connected Music Player φέρνει τους στίχους στα τραγούδια σας και σας επιτρέπει να ανακαλύψετε, να αγοράσετε και να κατεβάσετε μουσική απευθείας από το τηλέφωνό σας. Επιλέξτε από περισσότερες από 70,000 εφαρμογές, widgets και παιχνίδια από το Android MarketTM και απολαύστε την πρόσβαση στο GoogleTM και στις υπηρεσίες όπως το Google SearchTM, το Google MapsTM και το GmailTM.


Το DEFY θα είναι διαθέσιμο στην Ευρώπη στις αρχές του τετάρτου τριμήνου του έτους.