Η Amadeus και η Deutsche Bahn ενισχύουν τη διεθνή τους συνεργασία με το άνοιγμα του πρώτου γραφείου στην Κίνα.


Amadeus HellasΗ Amadeus και η Deutsche Bahn, η εθνική σιδηροδρομική εταιρεία της Γερμανίας, ανακοίνωσαν πρόσφατα την έναρξη λειτουργίας του πρώτου γραφείου Deutsche Bahn στην Κίνα, χρησιμοποιώντας την τεχνολογία κρατήσεων της Amadeus για την πώληση εισιτηρίων, τόσο της Deutsche Bahn, όσο και άλλων Ευρωπαϊκών παρόχων σιδηροδρομικών υπηρεσιών.


Το νέο γραφείο, με την ονομασία Bizhub International Travel, έχει την έδρα του στο Πεκίνο και πρόκειται να προσφέρει τις ίδιες επιλογές εισιτηρίων και εξυπηρέτησης για μεμονωμένους και business επιβάτες όπως οποιοδήποτε γραφείο Deutsche Bahn στη Γερμανία, παρέχοντας πρόσβαση στο πλήρες περιεχόμενο της Deutsche Bahn.


Αυτή η κίνηση ακολουθεί την πρόσφατη απόφαση του Οργανισμού Τουρισμού της Κίνας (CNTA) να ανοίξει για πρώτη φορά σε πιλοτική βάση την τουριστική αγορά της Κίνας σε ξένους operators και επιτρέπει σε Amadeus και Deutsche Bahn να εκμεταλλευτούν την προσοδοφόρα τουριστική αγορά της Κίνας.


Το νέο γραφείο στο Πεκίνο είναι μόνο ένα από τα πολυάριθμα ταξιδιωτικά γραφεία της Deutsche Bahn σε όλο τον κόσμο που χρησιμοποιούν την τεχνολογία της Amadeus.