Η Digital SΙΜΑ ανακοινώνει τη σύναψη συνεργασίας με τον οίκο Infortrend, που ειδικεύεται στον τομέα της αποθήκευσης δεδομένων.


digital_simaΗ τεχνολογία SAN (Storage Area Network) βασίζεται στη δημιουργία ενός αυτόνομου δικτύου για τη διασύνδεση των αποθηκευτικών μέσων, ώστε να αποφεύγονται προβλήματα κυκλοφοριακής συμφόρησης των δεδομένων. Τα πλεονεκτήματα της συγκεκριμένης τεχνολογίας είναι η ταχύτερη μεταφορά δεδομένων, η εύκολη κεντρικοποιημένη διαχείριση, καθώς και η ευέλιξία στην επέκταση του δικτύου.


Τα προϊόντα της Infortrend αποτελούν ιδανικές λύσεις SAN για μεσαίες και μικρομεσαίες εταιρείες με αυξημένες απαιτήσεις αποθήκευσης δεδομένων, προσφέροντας πολύ υψηλές αποδόσεις και ταχύτητες. Είναι διαθέσιμα με interface SAS, iSCSI ή Fibre Channel, δέχονται δίσκους SATAII και SAS, προσφέρουν υψηλή διαθεσιμότητα μέσω redundant εξαρτημάτων και επεκτασιμότητα του αποθηκευτικού χώρου. Επιπλέον διαθέτουν εφαρμογές για ολοκληρωμένη προστασία των δεδομένων όπως Snapshots, Volume Copy/Mirror, Remote Replication, Thin Provisioning, Distributed, Load Balancing, Multi-Path, Storage Management, κλπ.


H γκάμα των λύσεων της Infortrend περιλαμβάνει πλήθος επιλογών, καλύπτοντας αποτελεσματικά, κάθε τρέχουσα ή μελλοντική ανάγκη σε αποθηκευτικό χώρο.


Η Digital SIMA αποτελεί επίσημο διανομέα των λύσεων της Infortrend σε Ελλάδα και Κύπρο.