Η T- Mobile εμπιστεύεται τη λύση Τιμολόγησης Λιανικής και Εταιρικής Ολοκλήρωσης της Atos Origin.


atos_originΗ Atos Origin θα υποστηρίζει την T-Mobile σε θέματα Τιμολόγησης Λιανικής και Εταιρικής Ολοκλήρωσης. Έπειτα από μια μακρά διαδικασία επιλογής, η T-Mobile επέλεξε να αναθέσει αυτές τις δραστηριότητες πληροφορικής στην Atos Origin. Η T-Mobile θα αξιοποιήσει την υποστήριξη της Atos Origin για αυξημένη ευελιξία και μείωση του κόστους. Η σύμβαση έχει πενταετή διάρκεια.


Η σύμβαση μεταξύ της T-Mobile και της Atos Origin αποτελεί μέρος μιας μεγαλύτερης συμφωνίας για την ανάθεση υπηρεσιών πληροφορικής μεταξύ των δύο εταιρειών, βάσει της οποίας η Atos Origin είναι υπεύθυνη για την Τιμολόγηση Λιανικής, δηλαδή για τη διαδικασία τιμολόγησης των χιλιάδων ιδιωτών και εταιρικών πελατών της T-Mobile. Ο πάροχος υπηρεσιών πληροφορικής θα εργαστεί επιπλέον πάνω στην Εταιρική Ολοκλήρωση, ώστε να επιτευχθεί καλύτερη συμφωνία με τα συστήματα του παρόχου υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας.


Μείωση του κόστους και ενίσχυση των υπηρεσιών
Η σύμβαση αυτή ενισχύει την ήδη ισχυρή θέση της Atos Origin στην αγορά των τηλεπικοινωνιών. “Είμαστε περήφανοι που μας επέλεξε η T-Mobile για την παροχή μιας σειράς υπηρεσιών, στις οποίες σημαντικό ρόλο παίζει η καινοτομία και η ευελιξία. Στο πλαίσιο αυτό, θα χρησιμοποιήσουμε τους παγκόσμιους πόρους μας ώστε να παρέχουμε στην T-Mobile απρόσκοπτη πρόσβαση σε ειδήμονες του χώρου της πληροφορικής σε θέματα ηλεκτρονικής επεξεργασίας και ολοκλήρωσης εταιρικών συστημάτων, με σκοπό την επίτευξη αυξημένης ευελιξίας και λειτουργικής αρτιότητας.”, δήλωσε ο Rob Pols, Διευθύνων Σύμβουλος της Atos Origin Ολλανδίας.


Η Atos Origin διαθέτει πάνω από 20 έτη εμπειρίας και ετήσιο τζίρο που ανέρχεται σε 750 εκατομμύρια Ευρώ στο χώρο των τηλεπικοινωνιών και των μέσων. Διαθέτοντας μια ισχυρή ομάδα εμπειρογνωμόνων και μια διαρκώς αναπτυσσόμενη γκάμα υπηρεσιών, παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες πληροφορικής. Η εταιρεία παρέχει στους πελάτες της υπηρεσίες συμβουλευτικής, ολοκλήρωσης συστημάτων και διαχείρισης υπηρεσιών ώστε να είναι δυνατή η ανάπτυξή τους, μειώνοντας τα κόστη και αυξάνοντας την κερδοφορία και το τζίρο τους.