Οι φορητοί LED-pico-παρουσιαστές προβάλλουν συμπαγείς εικόνες και προσφέρουν μεγάλη διάρκεια μπαταρία.


LUMILEO_M200_03Tο LUMILEO P100 και το LUMILEO M200 έχουν έναν αισθητήρα φωτός LED που εξοικονομεί ενέργεια και προσφέρουν μεγάλη διάρκεια μπαταρίας, έως 80 λεπτά. Οι deep-blue LUMILEO συσκευές απευθύνονται σε ιδιωτικούς και επαγγελματικούς χρήστες και προβάλλουν μεγάλες, καθαρές και συμπαγείς εικόνες από πολλές πηγές. Οι LUMILEO P100 και LUMILEO M200 θα διατίθενται στην Ευρώπη το τελευταίο τρίμηνο του 2010.


Αν και ο LUMILEO P100 είναι μια πολύ μικρή συσκευή που χωράει ακόμη και στη μικρότερη τσέπη, ξεπερνάει το μέγεθός του: Το μεγάλης διάρκειας LED light συνδυασμένο με υψηλής ποιότητας οπτικά επιτρέπει στους χρήστες να προβάλλουν εικόνες μεγέθους έως 152 cm (μέτρηση διαγωνίως) πάνω σε ένα τοίχο. Η τεχνολογία εξοικονόμησης ενέργειας LED και η υψηλών επιδόσεων μπαταρία επιτρέπουν στους χρήστες να εμφανίζουν videos με όλη τους τη φωτεινότητα έως και 80 λεπτά χωρίς να χρειάζεται φόρτιση η μπαταρία. Σε συνθήκες χαμηλότερου φωτισμού που επιτρέπουν μείωση της φωτεινότητας, η διάρκεια ζωής της μπαταρίας αυξάνεται ανάλογα. Ο παρουσιαστής μπορεί να συνδεθεί και να προβάλλει περιεχόμενο από laptops, smartphones, ψηφιακές κάμερες, κονσόλες παιχνιδιών και φορητά media players.


Με χωρητικότητα έως 2 gigabytes, micro SD card slot και ενσωματωμένο media player, ο LUMILEO M200 μπορεί να λειτουργήσει χωρίς εξωτερική συσκευή αποθήκευσης. Αυτό κάνει το μικρό παρουσιαστή μια αυτόνομη και πολύπλευρη συσκευή. Το μικρό μέγεθος των deep-blue LUMILEO συσκευών δεν περιορίζει τη χρηστικότητα. Μέσω ενός άνετου μοχλού μπορείτε να προσαρμόσετε το focus, ενώ ένα five-way key pad διευκολύνει την περιήγηση στο μενού.