Η Toshiba ενσωματώνει ισχυρά χαρακτηριστικά 3D στα Satellite A665 3D και Qosmio F60.


QosmioF60

QosmioF60

Ο τομέας Computer Systems της Toshiba Europe GmbH, ανακοίνωσε την υποστήριξη 3D στα Qosmio F60 και τα ενισχυμένα με 3D μοντέλα Satellite A665. Τα νέα laptop υποστηρίζουν Blu-ray 3D™ δίσκους και 3D movie δεδομένα μέσω HDMI® σε ένα 3D-TV set, ενώ το Satellite A665 διαθέτει HD 3D μονάδα. Επιπλέον και τα δύο laptops διαθέτουν δυνατότητα μετατροπής από 2D σε 3D, εφαρμογή που προσδίδει μια νέα διάσταση σε 2D movies. Οι νέο Qosmio F60 και Satellite A665 3D θα διατίθενται το τελευταίο τρίμηνο του 2010 σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική.


Τόσο ο Qosmio F60 όσο και ο Satellite A665 3D διαθέτουν το Toshiba Video Player 3D. Αυτή η εφαρμογή software, διατίθεται αποκλειστικά για τους πελάτες της Toshiba, χρησιμοποιεί σύνθετους αλγόρυθμους για να μετατρέψει 2D DVDs σε 3D. Στην περίπτωση του Satellite A665 αυτό το 3D περιεχόμενο μπορεί να θεαθεί στη μονάδα 120Hz HD 3D του laptop.


3D ταινίες σε 3D-TV set
Οι Qosmio F60 και Satellite A665 προσφέρουν HDMI® διασύνδεση για το χειρισμό 3D περιεχομένου. Αυτό επιτρέπει τη μεταφορά 3D περιεχομένου κατευθείαν σε 3D-TV set: θα μπορούσε να είναι Blu-ray™ 3D δίσκος και επιπλέον περιεχόμενο που μετατρέπεται από 2D σε 3D όπως περιεχόμενο home video και στάνταρντ DVD τίτλοι. Με τη χρήση των ειδικών γυαλιών τα οποία συνδέονται σε 3D-TV set, οι χρήστες μπορούν να απολαύσουν ζωντανές εικόνες σε ένα 3-D TV set.


3D παιχνίδια στο Satellite A665

Satellite A665

Satellite A665

Ο Satellite A665 3D υποστηρίζει επίσης 3D παιχνίδια μέσω HDMI®. Έτσι οι παίκτες μπορούν να απολαύσουν 3D παιχνίδια στην εσωτερική 39.6cm (15.6“) TruBrite® HD 3D οθόνη με LED φωτισμό (120Hz) και να απολαύσουν παιχνίδια στη μεγαλύτερη οθόνη μιας 3D-TV μαζί με τους φίλους ή την οικογένειά τους. Για να διασφαλιστεί ότι όλοι οι πελάτες που διαθέτουν ένα Satellite A665 3D θα μπορούν να απολαύσουν 3D χαρακτηριστικά, όλες οι συσκευές θα μπορούν να αναβαθμιστούν με software download.


Toshiba Places
Η εταιρία παρουσιάζει επίσης το web-based περιεχομένου portal υπηρεσιών Toshiba Places, το οποίο επιτρέπει εύκολη πρόσβαση σε περιεχόμενο πολυμέσων multimedia και αλληλεπίδραση μεταξή συσκευών με μία εύκολη στη χρήση διασύνδεση. Ο πολυεπεξεργαστής CEVO-Engine θα σηματοδοτήσει την επανάσταση στην κατ’οίκον ψυχαγωγία και θα επιστρέψει στις τηλεοράσεις να προσφέρουν εκπληκτικές εφαρμογές και τεχνολογίες.


Με μια γκάμα 3D τηλεοράσεων (WL768 series, 55ZL1) και ένα 3D Blu-ray player (BDX3100KE) η Toshiba καλύπτει όλες τις συσκευές υψηλών προδιαγραφών: Για αναπαραγωγή δίσκων Blu-ray™ 3D ή 3D DVD ταινιών, η Toshiba δίνει στους χρήστες τη δυνατότητα να αποφασίσουν, επιλέγοντας είτε player είτε φορητό υπολογιστή. Οι νέες TVs παρουσιάζουν εκπληκτική 3D ποιότητα εικόνας ανάλογη με την ποιότητα 2D στις τηλεοράσεις Toshiba. Για μια πιο έντονη εμπειρία 3D η Toshiba προσφέρει δυνατότητες μετατροπής από 2D σε 3D – είτε στο Satellite A665 είτε στην TV 55ZL1 – ώστε να προστεθεί η τρίτη διάσταση σε κάθε περιεχόμενο.


H Toshiba παρουσίασε στην IFA του Βερολίνου τα εντυπωσιακά αποτελέσματα της συνεργασίας της ομάδας σχεδιασμού της με τη JACOB JENSEN DESIGN. Στόχος ήταν να συνδυαστεί η τεχνολογία αιχμής των τηλεοράσεων υψηλών προδιαγραφών της Toshiba με ανώτερο design που συνδυάζει καθαρές γραμμές και υψηλής ποιότητας υλικά, όπως το γυαλί και το μέταλλο. Οι εκθαμβωτικές σχεδιαστικές λεπτομέρειες μετατρέπουν τις τηλεοράσεις σε επίκεντρο της προσοχής.