Το Folio 100 media tablet προσφέρει πλούσια εμπειρία πολυμέσων περιλαμβάνοντας υποστήριξη Flash 10.1, WLAN και Bluetooth.


FOLIO_100_11Η Toshiba Europe GmbH παρουσίασε το νέο media tablet FOLIO 100. Το 10.1 ιντσών προσωπικό media tablet απευθύνεται σε άτομα που αναζητούν μία 100% φορητή και πολύπλευρη συσκευή που έχουν πάντα μαζί ως κομμάτι της ψηφιακής τους ζωής. Το FOLIO 100 κυκλοφορεί με μια ευρεία γκάμα εφαρμογών και υπηρεσιών για Μέσα, web browsing και social networking και προσφέρει μια πλούσια εμπειρία πολυμέσων. Εύκολο και απολαυστικό στη χρήση, το FOLIO 100 διαθέτει μία υψηλών προδιαγραφών graphic interface που αναπτύχθηκε από την Toshiba για Android 2.2 (Froyo). Το FOLIO 100 θα κυκλοφορήσει το τελευταίο τρίμηνο του 2010 σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική.


Προσφέροντας πολλές επιλογές συνδεσιμότητας, το FOLIO 100 διαθέτει SD card slot, HDMI® connector, USB 2.0, Wi-Fi® και Bluetooth®, ενώ μια Mobile Broadband (3G) έκδοση θα ακολουθήσει σύντομα. Έχει προεγκατεστημένες πολλές χρήσιμες εφαρμογές όπως: Opera Mobile (web browser), FBReader (e-book reader), Document To Go® (office suite), Evernote® (notes), Adobe® Flash 10.1 and Fring®, μια εφαρμογή που μαζί με την ενσωματωμένη webcam επιτρέπει βίντεο κλήσεις με την οικογένεια και τους φίλους


Toshiba Market Place
Το media tablet περιλαμβάνει ακόμη το Toshiba Market Place, μια υπηρεσία που προσφέρει πρόσβαση σε διάφορες download επιλογές για multimedia περιεχόμενο, υπηρεσίες και εφαρμογές. Το Music Place της 7Digital προσφέρει πρόσβαση σε έναν από τους πληρέστερους μουσικούς καταλόγους και επιτρέπει συγχρονισμό με διάφορες συσκευές. Το Radio Place δίνει πρόσβαση σε IP radio services. Μέσω του App Place, οι χρήστες μπορούν να κατεβάζουν εφαρμογές συμβατές με το Folio 100.


Με πάχος μόλις 14mm και βάρος 760g, το FOLIO 100 διαθέτει ισχυρό επεξεργαστή Nvidia® Tegra 2 που εξασφαλίζει την ιδανική ισορροπία μεταξύ υψηλών επιδόσεων και χαμηλής κατανάλωσης μπαταρίας. Η μπαταρία με διάρκεια έως επτά ώρες επιτρέπει στο tablet να λειτουργεί σχεδόν μια ολόκληρη μέρα στη δουλειά χωρίς φόρτιση. Η λειτουργία instant-on κάνει το tablet να είναι έτοιμο προς χρήση σε 30 δευτερόλεπτα. Με χωρητικότητα έως 16GB μπορείτε να αποθηκεύσετε μουσική, videos, φωτογραφίες, e-mails και άλλα δεδομένα ή να επεκτείνετε τη χωρητικότητα με SD card.


Η Toshiba δημιούργησε ήδη έναν one-stop προορισμό (www.toshibatouch.eu) για developers όπου μπορούν να βρουν υποστήριξη για την άριστη αξιοποίηση των εφαρμογών του FOLIO100.