Το online megastore Getitnow.gr, αφού έχει ήδη δεχτεί περισσότερες από 3.000.000 επισκέψεις, ανανεώνεται.


getitnow homeΚάθε επισκέπτης που μπαίνει στο Getitnow.gr, με ένα απλό «κλικ» ανακαλύπτει ένα πραγματικό megastore με 200.000 προϊόντα από τις πιο διάσημες μάρκες της αγοράς. Ηλεκτρονικά είδη, Η/Υ και πληροφορική, βιβλία και μουσική, είδη για το σπίτι, είδη γυμναστικής, ηλεκτρικά εργαλεία και εξαρτήματα, ανδρικά και γυναικεία κοσμήματα και αξεσουάρ και πολλά άλλα προϊόντα.


Το site έγινε ακόμη πιο λειτουργικό, η πλοήγηση πάρα πολύ εύκολη και η διαδικασία αγοράς εξαιρετικά απλή. Ιδιαίτερη βαρύτητα έχει δοθεί στις φωτογραφίες, αφού όλα τα προϊόντα παρουσιάζονται με αρκετές λήψεις, ώστε ο επισκέπτης να έχει τη δυνατότητα να δει το προϊόν από όλες τις δυνατές γωνίες, να μελετήσει όλα τα χαρακτηριστικά, και να είναι σίγουρος για την τελική επιλογή.


Σημαντική καινοτομία στο Getitnow.gr αποτελούν τα βίντεο, καθώς τα περισσότερα προϊόντα έχουν και συνοδευτικά βίντεο reviews από τους 3 experts – τον Tech Expert, την Shopping Queen και τον Gadget Maniac. Οι τρεις τους βοηθούν στη σωστή επιλογή αγοράς, καθώς προβάλουν τα προϊόντα αντικειμενικά, βάζοντας τον εαυτό τους στη θέση του καταναλωτή. Επιπλέον, το GETITNOW.GR παρουσιάζει για πρώτη φορά τις μοναδικές υπηρεσίες Click2Call και Click2Chat.


Με το Click2Call, απλά με το πάτημα ενός κουμπιού, μπορεί κανείς να συμπληρώσει τα στοιχεία επικοινωνίας του και ένας εκπρόσωπος του site επικοινωνεί άμεσα μαζί του. Με την υπηρεσία Click2Chat, εμφανίζεται ένα παράθυρο διαλόγου, όπου οι εκπρόσωποι του site συζητούν σε πραγματικό χρόνο με τους επισκέπτες και τους παρέχουν βοήθεια σε κάθε πρόβλημα.


Εκτός από το ηλεκτρονικό κατάστημα, μπορεί κανείς να επισκεφτεί και ένα από τα 30 καταστήματα Getitnow.gr που βρίσκονται σε όλη την Ελλάδα. Σε αυτά, εκτός από πληρωμές και παραλαβές, με τη βοήθεια των εξειδικευμένων πωλητών, μπορείτε να κάνετε τις παραγγελίες σας ή να λύσετε κάθε απορία και πρόβλημα.