Η μητρική P7P55/USB3 γίνεται η πρώτη κάρτα που υποστηρίζει την τεχνολογία USB 3.0 από το μπροστινό της πάνελ.


ASUS_P7P55_USB3_MotherboardΗ ASUS έχει προωθήσει την εισαγωγή του USB 3.0 σε όλη τη γκάμα των καρτών της, ενώ είναι η πρώτη εταιρεία που παρουσίασε μητρική κάρτα που υποστήριζε USB 3.0, με τη σειρά P7P55D-E Series. H P7P55/USB3 είναι μια προσιτή κάρτα ευρείας κατανάλωσης ή οποία προσφέρει την ευελιξία και την ταχύτητα του USB 3.0. Η P7P55/USB3 μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιοδήποτε κουτί κανονικών διαστάσεων, γεγονός που την καθιστά συμβατή με τους υπολογιστές της πλειοψηφίας των καταναλωτών.


Η P7P55/USB3 είναι η πρώτη κάρτα που έρχεται εφοδιασμένη με δύο θύρες USB 3.0 ports τοποθετημένες στο εμπρός και στο πίσω τμήμα Ι/Ο, ώστε να καλύπτει πλήρως τις ανάγκες των χρηστών για εύκολη πρόσβαση. Την υποστήριξη των δύο πάνελ USB 3.0 αναλαμβάνει ένας επεξεργαστής της NEC, ο οποίος έχει προστεθεί στην P7P55/USB3 για αυτό ακριβώς το σκοπό. Έτσι οι χρήστες είναι σίγουροι πως δεν πρόκειται να διαπιστώσουν καμία διαφοροποίηση στην ταχύτητα με την οποία μεταφέρονται τα δεδομένα από κάθε θύρα επικοινωνίας.


ASUS_P7P55_USB3_LΤοποθετώντας την τεχνολογία USB 3.0 σε μια κάρτα της βασικής κατηγορίας, η ASUS προσφέρει στους καταναλωτές τα πλεονεκτήματα απόδοσης του USB 3.0, χωρίς τη φασαρία τροποποίησης ή αλλαγής των κουτιών που ήδη χρησιμοποιούν. Η ASUS, κορυφαίος κατασκευαστής επώνυμων μητρικών που υποστηρίζουν την τεχνολογία USB 3.0, συνεργάζεται με διάφορους κατασκευαστές κουτιών (chassis) ώστε να διασφαλίσει τη συμβατότητα του νέου σχεδιασμού των μητρικών της καρτών.


Η ASUS θα συνεχίζει τους επόμενους μήνες να προσθέτει τη δυνατότητα υποστήριξης του USB 3.0 σε ακόμη περισσότερα μοντέλα της.