Η ανανεωμένη συλλογή «Active Crystals», προσθέτει μερικές ολοκαίνουργιες δημιουργίες όπως ατομικά φωτιζόμενα γούρια τσάντας.


svarovskiΤα εντυπωσιακά αυτά κομμάτια είναι εξίσου χρηστικά και παιχνιδιάρικα, χαριτωμένα και εκκεντρικά, αλλά και γεμάτα χρώμα και λάμψη.


Αναπαριστώντας ένα πουλάκι, μια χελωνίτσα, ένα κουνελάκι και ένα γουρουνάκι, αυτές οι τέσσερις καταπληκτικές συσκευές αποθήκευσης δεδομένων USB θα σας ταξιδέψουν στα παιδικά σας χρόνια. Τα κρύσταλλα στερεώθηκαν με το χέρι χρησιμοποιώντας την αποκλειστική τεχνική Pointiage®, για λαμπερό και εκλεπτυσμένο αποτέλεσμα. Κάθε συσκευή διατίθεται σε δύο χρώματα.


Η Swarovski διαθέτει ήδη μια σειρά από γούρια τσάντας, και αυτή τη σεζόν είχε την ιδέα να ενσωματώσει ένα μικρό φακό. Αυτό το έξυπνο και χρήσιμο αξεσουάρ συνδυάζει τη χρηστικότητα με μια εκλεπτυσμένη αίσθηση πολυτέλειας: κρύσταλλα Pointiage® χαρίζουν στο λουλούδι το υπέροχο φινίρισμά του.


Ανάγοντας την πρακτικότητα σε πολυτέλεια, τα «Active Crystals» της Swarovski χαρίζουν λάμψη και γοητεία ακόμα και στα απολύτως απαραίτητα καθημερινά αξεσουάρ.


ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ USB


«Howard»
Γουρουνάκι με πλαστικό σώμα και πρόσωπο διακοσμημένο με κρύσταλλα Pointiage®. Χωρητικότητα: 4 GB. Διατίθεται σε μαύρο πλαστικό με κρύσταλλα Jet Hematite και Rose Water Opal, και σε ροζ πλαστικό με κρύσταλλα Rose Water Opal και Jet.
«Chloy»
Χελωνίτσα με πλαστικό σώμα και όστρακο διακοσμημένη με κρύσταλλα Pointiage®. Χωρητικότητα: 4 GB. Διατίθεται σε βιολετί πλαστικό με κρύσταλλα Amethyst, Fuchsia και Burgundy, και σε κίτρινο πλαστικό με κρύσταλλα Indicolite, Crystal, Moonlight και Indian Sapphire.
«Pearly»
Κουνελάκι με πλαστικό σώμα και κεφάλι διακοσμημένο με κρύσταλλα Pointiage®. Χωρητικότητα: 4 GB. Διατίθεται σε ροδί πλαστικό με κρύσταλλα Siam, Ruby και Indian Pink, και σε λευκό πλαστικό με κρύσταλλα White Opal, Air Blue Opal και διαφανή κρύσταλλα.
«Maurice»
Πουλάκι με πλαστικό σώμα και φτερούγα διακοσμημένο με κρύσταλλα Pointiage®. Χωρητικότητα: 4 GB. Διατίθεται σε γαλάζιο πλαστικό με κρύσταλλα Aquamarine και Sapphire Light, και σε κίτρινο πλαστικό με κρύσταλλα Jonquil, Lime και Khaki.


ΑΤΟΜΙΚΑ ΦΩΤΑΚΙΑ
Πλαστικό γούρι τσάντας σε σχήμα λουλουδιού με μικρό φακό, στολισμένο με κρύσταλλα Pointiage® και κορδέλα γκρο. Διατίθεται σε βιολετί πλαστικό με κρύσταλλα Burgundy, Amethyst και Light Amethyst, σε μαύρο πλαστικό με κρύσταλλα Jet Hematite και Smoky Quartz, και σε μπλε πλαστικό με κρύσταλλα Dark Indigo, Montana και Aquamarine.