Την Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου ξεκινά η λειτουργία των δύο πολυκαταστημάτων στη Στοά Χιρς στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.


public logoΤα δύο πολυκαταστήματα, ένωσαν για πρώτη φορά τις δυνάμεις τους και δημιούργησαν έναν εμπορικό χώρο 9 επιπέδων και συνολικής έκτασης 12.000 τμ. Η Στοά Χιρς, ένα σημείο-κλειδί για την πόλη της Θεσσαλονίκης, που ενώνει τις οδούς Μητροπόλεως και Τσιμισκή, δίπλα στην Πλατεία Αριστοτέλους, αναμένεται να τονώσει σημαντικά την εμπορική κίνηση του κέντρου της πόλης, καθώς θα αποτελεί σημείο συνάντησης για όλους.


Το Public αναμένεται να προσδώσει έναν νέο χαρακτήρα στις αγορές των κατοίκων της Θεσσαλονίκης, καθώς μέσα σε 3.000 τ.μ. θα έχουν τη δυνατότητα να βρουν περισσότερα από 20.000 προϊόντα τεχνολογίας, 50.000 τίτλους CD & DVD, 150.000 τίτλους βιβλίων και περισσότερα από 10.000 παιχνίδια. Παράλληλα, το νέο κατάστημα Public πρόκειται προκαλέσει το έντονο ενδιαφέρον του κοινού μέσα από τη διοργάνωση πλήθους εκδηλώσεων για μικρούς και μεγάλους.


A005Tο νέο notosgalleries θα αποτελεί το πιο φρέσκο, πλήρες και προσιτό περιβάλλον fashion & beauty shopping, με νέα συναρπαστικά brands παγκοσμίως διάσημων υπογραφών και απέραντη ποικιλία ειδών. 500 μάρκες ένδυσης, 100 μάρκες υπόδησης και αξεσουάρ και 150 μάρκες καλλυντικών και αρωμάτων υπόσχονται να προσφέρουν μία ανεπανάληπτη εμπειρία αγορών για το κοινό της Θεσσαλονίκης και όχι μόνο.


Με πρωτοβουλία και των δύο εταιριών, η Στοά Χιρς, ένα κτίριο-σύμβολο για τη Θεσσαλονίκη, χαρακτηρίστηκε διατηρητέα, αναδιαμορφώθηκε ολοκληρωτικά στο εσωτερικό της, διατηρώντας με σεβασμό την κλασσικιστική της όψη επί της οδού Τσιμισκή.


Αξίζει να σημειωθεί, ότι στο εσωτερικό του νέου Public, ανάμεσα στα χιλιάδες σύγχρονα προϊόντα πολιτισμού και τεχνολογίας, εκτίθεται τμήμα του τείχους προθαλάσσιας οχύρωσης της πόλης που χρονολογείται στα παλαιοχριστιανικά χρόνια (4ος αιώνας π.χ.) και είδε για πρώτη φορά το φως κατά τη διάρκεια εργασιών ανέγερσης του καταστήματος.