Η Route 66 λανσάρει μια παγκόσμια καμπάνια για όλους τους ιδιοκτήτες του έξυπνου τηλεφώνου Samsung Wave (GT-S8500).


Samsung-Wave_GT-S8500_Promotion-screen-(landscape)_GRΗ καμπάνια προσκαλεί όλους τους ιδιοκτήτες ενός Samsung σε όλο τον κόσμο να αναβαθμίσουν τα GPS τηλέφωνά τους με μία ισόβια άδεια πλοήγησης για την οποία σαν δώρο θα λάβουν δωρεάν την ετήσια ενημέρωση για τις κάμερες ταχύτητας. Το Samsung Wave είναι το πρώτο GPS έξυπνο τηλέφωνο από την Samsung με μία εφαρμογή χαρτών και πλοήγησης που είναι αποθηκευμένη στην εσωτερική μνήμη του. Αυτή η LBS εφαρμογή χαρτών και πλοήγησης της Samsung αναπτύχθηκε με την στενή συνεργασία μεταξύ της Samsung και της Route 66. Έχοντας εισαχθεί με όμορφο τρόπο στο λειτουργικό σύστημα αυτής της Bada ανοικτής πλατφόρμας, η εφαρμογή προσφέρει μια ασυναγώνιστη εμπειρία χαρτών καιπλοήγησης στους τελικούς χρήστες σε σύγκριση με τις εφαρμογές Bada.


Οποιοσδήποτε κατέχει ένα Samsung Wave μπορεί να χρησιμοποιήσει την εφαρμογή δωρεάν για μια δοκιμαστική περίοδο 30 ημερών. Αυτό σημαίνει ότι, κατά την διάρκεια της δοκιμαστικής περιόδου, το Wave μπορεί να λειτουργεί σαν μία ισχυρή συσκευή πλοήγησης με φωνητικές πληροφορίες στροφή προς στροφή και οδηγίες στην οθόνη, με το αυτοκίνητο και ως πεζοί. Επιπλέον, με αυτήν την εφαρμογή χαρτών και πλοήγησης μπορείτε να ξέρετε ανά πάσα στιγμή που ακριβώς βρισκόσαστε και πώς να επισκεφτείτε μέρη που δεν έχετε ξαναπάει ποτέ.


Samsung-Wave_GT-S8500+3D-and-discover-04Ωστόσο, μετά την δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών, η λειτουργία της πλοήγησης θα σταματήσει αυτόματα από την εφαρμογή χαρτών και πλοήγησης. Από αυτή την στιγμή και μετά, οι ιδιοκτήτες δεν θα μπορούν πια να πλοηγούν με το έξυπνο τηλέφωνό τους αλλά θα συνεχίσουν να έχουν πρόσβαση στον παγκόσμιο χάρτη. Για να ξεπεραστεί αυτή η απαγόρευση, η Route 66 λανσάρει σήμερα μια παγκόσμια καμπάνια τελικών χρηστών με το ακόλουθο σλόγκαν: “Αναβαθμίστε το Samsung Wave σας για απεριόριστη πλοήγηση τώρα και θα έχετε 1 χρόνο ΔΩΡΕΑΝ αναβαθμίσεις στις κάμερες ταχύτητας!”


Για να ωφεληθούν από αυτήν την καμπάνια, οι ιδιοκτήτες ενός Samsung Wave πρέπει απλώς να πάνε ή στο www.66.com/samsung/wave/help στο έξυπνο τηλέφωνό τους ή στο www.66.com/samsung στον υπολογιστή τους, να επιλέξουν την χώρα ή την περιοχή που θέλουν να πλοηγηθούν και να ολοκληρώσουν την πληρωμή μέσω του συστήματος ασφαλών πληρωμών της ROUTE 66.