Τα προϊόντα της LG βραβεύονται και πάλι για την προηγμένη τεχνολογία και τον πρωτοποριακό σχεδιασμό τους

LG T80Στην επίσημη τελετή της IFA που πραγματοποιείται σήμερα στο Βερολίνο, το Home Theater HT953TV της LG θα ανακηρυχθεί ως το καλύτερο σύστημα Home Theater 2008-2009 στην Ευρώπη ενώ το LG Τ80 ως το Ευρωπαϊκό Personal Media Player της χρονιάς.
«Για μία ακόμη φορά δεχόμαστε με μεγάλη χαρά τα βραβεία EISA, καθώς πρόκειται για έναν καθολικά αναγνωρισμένο και ιδιαίτερα σημαντικό θεσμό. Αποτελεί επιβεβαίωση των ξεχωριστών χαρακτηριστικών και του πρωτοποριακού σχεδιασμού των προϊόντων μας», σχολίασε ο B.B.Hwang, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Digital Media Company της LG Electronics και συνέχισε. «Η LG θα συνεχίσει να προσπαθεί για την ικανοποίηση των απαιτητικών Ευρωπαίων πελατών της εξελίσσοντας ακόμη περισσότερο τον ιδανικό συνδυασμό έξυπνης τεχνολογίας και κομψού σχεδιασμού.»
Τα προϊόντα που βραβεύτηκαν φέτος καταδεικνύουν το όραμα της LG για προηγμένη τεχνολογία, υπερσύγχρονα προϊοντικά χαρακτηριστικά και πρωτοποριακό σχεδιασμό.
Συγκεκριμένα :
LG Home Theater System (HT- 953TV): «Ευρωπαϊκό Home Theater System 2008-2009»
lg-ht953tvHome cinema τελευταίας τεχνολογίας, με ισχύ 1,000W και κομψή εμφάνιση. Το HT- 953TV έχει ρυθμιστεί από τον κ. Marc Levinson, τον κορυφαίο τεχνικό του ήχου με στόχο να εξασφαλίσει τη μέγιστη δυνατή ποιότητα ήχου. Η αποκλειστική τεχνολογία Virtual Sound Matrix (VSM) της LG παρέχει την απόλυτη εμπειρία ήχου, τόσο όταν απολαμβάνει κανείς μία ταινία, όσο και την αγαπημένη του μουσική. Το HT-953TV διαθέτει πέντε ηχεία προκειμένου να επιτύχει απόδοση 10.1 Ch ενώ ταυτόχρονα βελτιώνει την ποιότητα του ήχου χωρίς να αλλοιώνει τον αυθεντικό. Το εκλεπτυσμένο design,τα ελαφρώς καμπυλωτά ηχεία και τo πανελ αφής σε μαύρο γυαλιστερό χρώμα, προσθέτει σε κάθε χώρο αξεπέραστο στυλ.
Η τεχνολογία SIMPLINK της LG επιτρέπει στους χρήστες με το πάτημα ενός κουμπιού να χειριστούν όλες τις συσκευές με ένα και μοναδικό χειριστήριο.Το σύστημα περιλαμβάνει σύνδεση ipod και είναι συμβατό με DivX, DVDs, MP3, WMA και JPEG.
LG Touch Mobile TV (T80): «European Personal Media Player 2008-2009»
LG T80Τ80 personal media player, με WQVGA Display 3 ιντσών (400×240) και ελκυστική οθόνη αφής. Με μόλις 13.1 χιλ, πάχος αποτελεί το λεπτότερο MP3 player με πρόσβαση σε mobile TV. Τα νέα ακουστικά «in ear» ρυθμισμένα από τον κ. Marc Levinson προσφέρουν εξαιρετική ποιότητα ήχου αναπαράγοντας πιστά τον πρωτότυπο με κάθε λεπτομέρεια. Η οπτική γωνία 160ο επιτρέπει σε πολλούς θεατές να βλέπουν ταυτόχρονα ταινίες, ενώ η εγγυημένη ποιότητα οθόνης εξασφαλίζεται επίσης από την αποκλειστική τεχνολογία LG Mobile XD Engine. To T80 είναι συμβατό με WMA, WAV, OGG και AVI, χάρη σε ένα πρόγραμμα μετασχηματισμού που παρέχει ολοκληρωμένες λειτουργίες multimedia, συμπεριλαμβανομένων video playback, photo viewer, FM radio, παιχνιδιών και σύνταξης κειμένου.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η LG τα δύο τελευταία χρόνια κερδίζει βραβεία EISA αναπτύσσοντας προϊόντα πολλαπλών λειτουργιών που διακρίνονται τόσο για την τεχνολογία όσο και για το σχεδιασμό τους. Χαρακτηριστικά, ένα χρόνο πριν, το HD player BH100, το FB163 micro audio system και το personal media player FM37 της LG απέσπασαν αντίστοιχες διακρίσεις.