Την επιτυχημένη εμπορική πορεία του συνεχίζει σε παγκόσμιο επίπεδο το Palm Centro, ένα κινητό τηλέφωνο που αλλάζει τα δεδομένα στην κατηγορία των smartphones.

Συγκεκριμένα, οι πωλήσεις του Centro ξεπέρασαν σε παγκόσμιο επίπεδο τα δύο εκατομμύρια, καθιστώντας τη συσκευή μία από τις δημοφιλέστερες παγκοσμίως στην κατηγορία των smartphones, σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε η IntelliSolutions (www.intellisolutions.gr), η οποία είναι ο επίσημος διανομέας των συσκευών της Palm στην ελληνική αγορά.
Σύμφωνα με τους εξειδικευμένους αναλυτές, το Palm Centro, χάρη στον έξυπνο σχεδιασμό του και το εξαιρετικά εύχρηστο λειτουργικό σύστημα Palm OS έχει καταφέρει να προσελκύσει το ενδιαφέρον ανθρώπων κάθε ηλικίας που αναζητούν μία συσκευή που να καλύπτει τόσο τις επαγγελματικές όσο και τις ψυχαγωγικές τους ανάγκες. Θεωρείται η πιο προσιτή και κατάλληλη λύση για όσους επιθυμούν να μεταβούν από τη λειτουργικότητα μιας συμβατικής συσκευής σε ένα έξυπνο κινητό τηλέφωνο.
Το Palm Centro διατίθεται σε περισσότερες από 25 χώρες στη Βόρεια και Νότια Αμερική, την Ευρώπη και την Ασία. Στην ελληνική αγορά, o επίσημος αντιπρόσωπος IntelliSolutions, διαθέτει το Palm Centro μέσα από ορισμένες από τις μεγαλύτερες αλυσίδες καταναλωτικών ηλεκτρονικών ειδών, τηλεπικοινωνιακών προϊόντων και ειδών πληροφορικής της χώρας μας.