Η SCICOM υπέγραψε νέα συνεργασία με τη UNICA, προκειμένου να αναλάβει τη διανομή των λύσεών της στην Ελλάδα.


scicom logoΜέσα από αυτή τη συνεργασία, η SCICOM επεκτείνει το χαρτοφυλάκιο των λύσεών της. Οι χρήστες του Marketing πλέον, έχουν τη δυνατότητα να βελτιστοποιήσουν λειτουργίες και να επιτύχουν επιχειρηματικούς στόχους.


Η UNICA δίνει έμφαση στις ανάγκες που έχει το Marketing του κάθε οργανισμού και έτσι παρέχει λύσεις που ενοποιούν και απλοποιούν όλες τις πλευρές του online και offline Marketing, από το web and consumer analytics μέχρι το offline / online demand generation, marketing resource management, και άλλα.


Όλα τα απαραίτητα εργαλεία δίνονται στο χρήστη, προκειμένου να μπορεί να στέλνει πιο προσωποποιημένα emails και έτσι να αυξάνει τους ρυθμούς απόκρισης. Επίσης μπορεί να φυλάσσει και να επαναχρησιμοποιεί όλη την απαραίτητη πληροφορία για τους πελάτες και τους prospects, αλλά και να αυξάνει τη γνώση που κατέχει για τους υπάρχοντες πελάτες μέσα από πολλά εργαλεία, τα οποία τελικά καταλήγουν στην προσωποποίηση της κάθε καμπάνιας.


Επιπλέον, παρέχονται εργαλεία για την όσο το δυνατόν καλύτερη παρουσίαση των αποτελεσμάτων της κάθε καμπάνιας, έτσι ώστε να είναι δυνατόν αυτή να κριθεί ακόμα και σε μια σύγκριση “actual to budget”.


Σήμερα, περισσότεροι από 1,500 οργανισμοί παγκόσμια, στηρίζονται στην καινοτόμα πλατφόρμα Marketing της UNICA, για να αυξήσουν τα έσοδά τους και να βελτιώσουν την αποτελεσματικότητα αλλά και για να κάνουν πιο μετρήσιμες τις λειτουργίες του Marketing.