Ο Σπύρος Τσίτος, αναλαμβάνει καθήκοντα Regional Sales Manager Κινητής Τηλεφωνίας της Motorola, για τη Ρουμανία, την Τσεχία, τη Βουλγαρία, την Π.Γ.Δ.Μ. και τη Σερβία.

Ο κ. Τσίτος διαθέτει περισσότερα από 8 χρόνια σημαντικής εμπειρίας στην αγορά των τηλεπικοινωνιών, και η παρουσία του στη νέα θέση διασφαλίζει την περαιτέρω ανάπτυξη της Motorola στη αγορά της κεντρικής Ευρώπης.
Ο κ. Τσίτος αναλαμβάνει τα νέα του καθήκοντα στην εταιρεία σε μια ιδιαίτερα σημαντική περίοδο και καλείται να αξιοποιήσει τη δυναμική που διαθέτουν οι αναπτυσσόμενες αγορές των Βαλκανίων για την ανάπτυξη των πωλήσεων της Motorola. Ειδικότερα, οι αγορές της κεντρικής Ευρώπης, παρουσιάζουν ευκαιρίες για τη Motorola να προσεγγίσει ένα μεγάλο φάσμα πελατών και καταναλωτών, προσφέροντας λύσεις και προτάσεις σε κάθε τομέα των τηλεπικοινωνιών.

«Είμαι ενθουσιασμένος που είμαι μέλος της ομάδας της Motorola σε αυτή την εποχή ορόσημο για τη αγορά της κινητής τηλεφωνίας», είπε ο Σπύρος Τσίτος. «Η κεντρική Ευρώπη και οι ταχύτατα αναπτυσσόμενες αγορές της, αποτελούν πρωταρχικό στόχο για την περαιτέρω ανάπτυξη της εταιρείας, καθώς είμαστε σε θέση να προσφέρουμε μοναδικές ψηφιακές εμπειρίες σε ένα ευρύτερο κοινό μέσω της μεγάλης γκάμας των προϊόντων μας που εμπλουτίζεται συνεχώς».