H Packard Bell παρουσιάζει στην έκθεση τεχνολογίας IFA (3-8 Σεπτεμβρίου 2010) στο Βερολίνο της Γερμανίας όλες τις δημιουργίες της.


packard_bell_logoΗ δυνατότητα δημιουργίας ενός καλού ονόματος οφείλεται στις επενδύσεις που έκανε η Packard Bell στην έρευνα και στην ανάπτυξη, καθώς και στις έρευνες μεταξύ των καταναλωτών. Η ανάπτυξη αυτή ξεκίνησε πριν από ένα χρόνο και βελτιώθηκε ακόμη περισσότερο τους τελευταίους μήνες: πρώτα παρουσιάστηκαν τα νέα ελκυστικά χρώματα στη σειρά προϊόντων Packard Bell μαζί με την αποκλειστική εφαρμογή Packard Bell Social Networks. Η πρόσβαση στις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης απευθείας από τον επιτραπέζιο υπολογιστή, σημαίνει ότι η διαχείριση της online κοινωνικής ζωής δεν ήταν ποτέ τόσο εύκολη.


Στη συνέχεια ήρθε η στιγμή για τη “λεπτή&ελαφριά” σειρά, που περιλάμβανε προϊόντα εκπληκτικού σχεδιασμού τα οποία απευθύνονται κυρίως σε άτομα που ενδιαφέρονται για το στυλ. Τελευταίας τεχνολογίας και διαρκούς λειτουργίας, εστιάζουν στο λεπτό, κομψό περίβλημα, χωρίς συμβιβασμούς.


Στο περίπτερο της Packard Bell στην IFA, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά όλα τα τελευταία προϊόντα, καθώς και τα προϊόντα με τις μεγαλύτερες πωλήσεις σε όλη την Ευρώπη, παρέχοντας ενημερωμένη και ολοκληρωμένη εμπειρία όσον αφορά στα προϊόντα της εταιρείας.


Τα νέα προϊόντα που θα παρουσιαστούν είναι τα:
dot s: το πιο λεπτό και ελαφρύ netbook της Packard Bell, τώρα ακόμη πιο ελκυστικό, σε νέα μοντέρνα χρώματα
EasyNote LX86: διαθέτει ευρυγώνια οθόνη 17.3″ μαζί με πολλά πρακτικά και εύχρηστα χαρακτηριστικά υψηλών επιδόσεων, που συνδυάζουν την αναπαραγωγή πολυμέσων και την αδιάκοπη κοινωνική δικτύωση με ευχάριστο στυλ
Σειρά Maestro LED HD STEREO: είναι ιδανική για χρήση ως οθόνη PC, μπορεί όμως να χρησιμοποιηθεί και για προβολή βίντεο HD από συσκευές HD, όπως συσκευές αναπαραγωγής δίσκων Blu-ray™, βιντεοκάμερες HD και συστήματα TV χάρη στις υποδοχές σύνδεσης DVI και HDMI
Maestro TV: πρόκειται για μία λεπτή και κομψή οθόνη που υποστηρίζει την είσοδο υπολογιστή και υβριδικού TV-tuner που αναπαράγει HD TV και MPEG-4 για προσαρμοστικότητα με τα πρότυπα Pal ή SECAM
PB Go: ήρθε η νέα λύση αποθήκευσης προσωπικών δεδομένων για notebook: ο φορητός σκληρός δίσκος PB Go 2,5”. Δίνει στους χρήστες τη δυνατότητα να αυξήσουν άμεσα τη χωρητικότητα του προσωπικού τους υπολογιστή.


Κατά τη διάρκεια της έκθεσης θα παρουσιαστούν επίσης:
Ψηφιακά συνοδευτικά: dot a & dot u και dot VR46. Κάτω από το μίνι εξωτερικό τους βρίσκεται η μέγιστη άνεση, χάρη στις πολλές ώρες διάρκειας ζωής της μπαταρίας και το νέο touchpad πολλαπλών κινήσεων. Επίσης, θα σας καταπλήξει η σειρά των διαθέσιμων χρωμάτων.
Λεπτά notebook: Σειρά EasyNote M και EasyNote X, EasyNote Butterfly s και EasyNote Butterfly Touch Edition. Κατασκευασμένα στα δικά μας στούντιο σχεδιασμού, διαθέτουν στιβαρή προσωπικότητα, λεπτές γραμμές, μεγάλη ποικιλία ανάγλυφων σχεδίων και συναρπαστικά χρώματα.
Ψηφιακό σπίτι: imedia, ixtreme, oneTwo, iPower X 3.0 και ακόμη περισσότερα. Τεχνολογία πολλαπλής αφής, ψηφιακή TV, λύσεις αποθήκευσης πολυμέσων. Αυτά και άλλα πολλά ακόμη θα παρουσιάσει η Packard Bell, μαζί με όλες τις τελευταίες εξελίξεις και τεχνολογίες, επικεντρωμένες στη σχεδίαση, για χρήστες που επιθυμούν δυνατότητα επέκτασης στην ισχύ και τα χαρακτηριστικά, εντυπωσιακό σχεδιασμό σκελετού και την καλύτερη εμπειρία χρήστη.