Η καινοτομία του 3D επικροτήθηκε από τους κριτές της EISA, καθώς η Sony κέρδισε πέντε βραβεία «Καλύτερου προϊόντος».


EISA 2010 SonyΤα βραβεία αφορούν την BRAVIA HX900, την a NEX-5, την Cyber-shot HX5, την Handycam AX2000E και το σύστημα Xplod XAV-70BT. Εφέτος η κριτική επιτροπή της έκθεσης EISA απένειμε πέντε βραβεία στη Sony, σε κατηγορίες όπως τηλεοράσεις 3D, Ψηφιακή Εικόνα και Συστήματα Ψυχαγωγίας A/V αυτοκινήτου.


Η Sony απέσπασε τα βραβεία της EISA για το 2010-2011 για τις παρακάτω κατηγορίες και τα αντίστοιχα προϊόντα που κυκλοφόρησαν στην Ευρώπη: Καλύτερη 3D-LCD τηλεόραση (BRAVIA® KDL-52HX900), καλύτερη φωτογραφική μηχανή Micro System (a NEX-5), καλύτερη κόμπακτ φωτογραφική μηχανή (Cyber-shot™ DSC-HX5V), καλύτερη High-end βιντεοκάμερα (Handycam® HDR-AX2000E) και καλύτερη μονάδα Head Unit συστήματος A/V αυτοκινήτου (Xplod™ XAV-70BT).


Όπως απέδειξαν προϊόντα όπως η 3D TV BRAVIA KDL-52HX900, το δημιουργικό DNA της Sony μεταμόρφωσε την ανεπτυγμένη τεχνολογία σε νέες, μοναδικές εμπειρίες, τις οποίες μπορεί να απολαύσει ο χρήστης. Ακόμη, άλλα προϊόντα με δυνατότητες 3D, όπως το σύστημα της φωτογραφικής μηχανής a NEX-5, μας προετοιμάζουν για τις καινοτομίες που θα παρουσιάσει η Sony αυτή τη χρονιά με βάση την τεχνολογία 3D.


Παράλληλα με αυτή την επέκταση του 3D κόσμου της Sony, η απαράμιλλη εμπειρία της εταιρείας στα προϊόντα A/V τονίστηκε από τα άλλα βραβεία, που κέρδισε αυτή τη χρονιά η Sony, για προϊόντα ψηφιακής απεικόνισης και «in-car» ψυχαγωγίας.


Η EISA είναι ο μεγαλύτερος δημοσιογραφικός οργανισμός για τα πολυμέσα στην Ευρώπη, με μέλη σχεδόν 50 περιοδικά ήχου, φορητών ηλεκτρονικών συσκευών, βίντεο και φωτογραφίας από 20 χώρες της Ευρώπης. Οι φετινοί νικητές των βραβείων EISA επιλέχτηκαν από μια κριτική επιτροπή, την οποία αποτελούσαν δημοσιογράφοι και ανεξάρτητοι ειδικοί τεχνικοί.
Τα βραβεία EISA 2010-2011 θα παρουσιαστούν από τα μέλη του οργανισμού στις 3 Σεπτεμβρίου στο Βερολίνο.