H Pepsi Max ανανέωσε την συνεργασία της με το Pro Evolution Soccer League στην Ελλάδα ως Head Sponsor της Season 4.


proevo4_003-largeΗ PEPSI CO PepsiCo-ΗΒΗ δεν θα στηρίξει το πρωτάθλημα μόνο με χρηματικά μέσα αλλά θα προσφέρει τόσο στους συμμετέχοντες όσο και στους παραβρισκόμενους το απόλυτο αναψυκτικό των Πρωταθλητών.


Για άλλη μία χρονιά η PEPSI MAX, το αγαπημένο αναψυκτικό των «PRO-ταθλητών» θα στηρίξει, το Pro Evolution Soccer League 2011 και όλους τους fan του παιχνιδιού με πολλές εκπλήξεις, χαρίζοντας υπέροχα δώρα σε όλη τη διάρκεια του Πρωταθλήματος.


pepsi max pes tour
Τα προκριματικά τουρνουά του πανελλήνιο Πρωταθλήματος του Pro Evolution Soccer League ονομάζονται pepsi max pes tour. Τα pepsi max pes tour είναι τα highlights του PES League και πραγματοποιούνται σε μεγάλες πόλεις ανά την Ελλάδα. Το road show δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους fans του Pro Evolution Soccer να λάβουν μέρος και να προκριθούν για τους πανελλήνιους τελικούς. Οι καλύτεροι 64 παίχτες θα διεκδικήσουν τις 2 θέσεις που οδηγούν στο European Championship του PES League και φυσικά πολλά δώρα.


Η συνεργασία με τα μεγαλύτερα μέσα αθλητικής ενημέρωσης συνεχίζεται και τη 4 χρονιά του πρωταθλήματος. Οι χρήστες του www.pes-league.gr θα απολαμβάνουν την μοναδική δυνατότητα να ενημερώνονται για την αγαπημένη τους ομάδα απευθείας από το profile τους.


Reload Entertainment: The eSports Company
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η Zegetron A.E. συνεργάζεται με την εταιρεία eSports (electronic sports) στην Ελλάδα, την Reload Entertainment. Η Reload Entertainment είναι απόλυτα συνυφασμένη με την εξέλιξη των video games και τη βιομηχανία των eSports και είναι πρωτοπόρος στο είδος της, κατέχοντας υψηλή τεχνογνωσία όσον αφορά την επιτυχημένη διοργάνωση μεγάλων εκδηλώσεων που σχετίζονται με το gaming. Η Reload Entertainment είναι η εταιρεία η οποία οργανώνει για το ελληνικό community το Electronic Sports League (www.esl.eu/gr) και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα του Pro Evolution Soccer League (www.pes-league.gr).