Το iStorm, το πρώτο κατάστημα αποκλειστικά για προϊόντα Apple στην Ελλάδα, ανοίγει τις πύλες του στις 2 Σεπτεμβρίου στο κέντρο της Αθήνας.


iStorm3Το κατάστημα βρίσκεται επί της πλατείας Κολωνακίου, με στόχο να αποτελέσει το νέο σημείο αναφοράς για τους λάτρεις της τεχνολογίας και όχι μόνο. Ο μοναδικός, πρότυπος χώρος του καταστήματος, διαμορφωμένος σύμφωνα με τις διεθνείς προδιαγραφές των Apple Stores, θα διαθέτει όλα τα κορυφαία προϊόντα της Apple για να μπορεί ο καθένας να τα γνωρίσει πριν τα επιλέξει, καθώς και την πρώτη σε ελληνικό κατάστημα αίθουσα εκπαιδεύσεων, πλήρως εξοπλισμένη με υπολογιστές Mac και εξυπηρέτηση από τους καλύτερους Έλληνες Apple experts.


Η iStorm αποτελεί τη νέα σημαντική επένδυση του Ομίλου Info-Quest στην ελληνική αγορά, αναβαθμίζοντάς τις υπηρεσίες εξυπηρέτησης και ενημέρωσης του καταναλωτή ουσιαστικά στον τομέα της τεχνολογίας. Στο κατάστημα iStorm, οι ήδη χρήστες των προϊόντων Apple θα βρουν υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση που ανταποκρίνεται στις προσδοκίες τους, ώστε να εξακολουθούν να είναι ευτυχείς με τις επιλογές τους, διευρύνοντας συνεχώς τις δυνατότητές τους. Όσοι επιθυμούν να γνωρίσουν να προϊόντα της Apple για πρώτη φορά, θα εντυπωσιαστούν από τη φιλικότητα προς το χρήστη, το design και τα επιπλέον χαρακτηριστικά γνωρίσματά τους.


Φιλοσοφία της iStorm
iStorm1Με φιλοσοφία τη φιλική εξυπηρέτηση, αλλά και τη διαμόρφωση ενός μοναδικού και ευχάριστου περιβάλλοντος γνώσης, οι επισκέπτες του Apple Premium Reseller Store της iStorm έχουν την ευκαιρία:
– Nα ενημερωθούν από την πλέον εξειδικευμένη και καταρτισμένη ομάδα ειδικών για τα προϊόντα και τις λύσεις Apple
– Να δουν όλα τα προϊόντα Apple σε λειτουργία, να τα δοκιμάσουν και να επιλέξουν αυτό που τους ταιριάζει περισσότερο
– Να βρουν διαθέσιμη για αγορά την πληρέστερη γκάμα σε προϊόντα, λογισμικό και αξεσουάρ
– Να ανακαλύψουν μοναδικά – αποκλειστικά προϊόντα
– Να παρακολουθήσουν ενημερωτικές παρουσιάσεις και εκπαιδευτικά σεμινάρια
– Να ακούσουν από τους ειδικούς προτάσεις και ιδέες, που θα τους βοηθήσουν να γίνουν πιο δημιουργικοί και πιο παραγωγικοί
– Να λύσουν όλες τις απορίες και τεχνικά θέματα που τους απασχολούν
– Να βρουν προηγμένη τεχνική υποστήριξη
– Να κάνουν τις αγορές στις καλύτερες τιμές τις αγοράς


Εκπαίδευση για όλους
iStorm2Η προηγμένη τεχνολογία στην οποία βασίζονται τα προϊόντα της Apple, σε συνδυασμό με τη φιλικότητα χρήσης, εντυπωσιάζει όσους εξοικειώνονται με τα προϊόντα της Apple. Η εξοικείωση γίνεται ακόμα ευκολότερη χάρη στο εκτενές εκπαιδευτικό πρόγραμμα που έχει σχεδιαστεί για να καλύψει τα κενά γνώσης κάθε αρχάριου ή μη χρήστη και υλοποιείται από έμπειρους εκπαιδευτές. Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα περιλαμβάνει από σεμινάρια χρήσης και παρουσιάσεις προϊόντων, έως εκπαιδεύσεις με ταυτόχρονη εξάσκηση στα προϊόντα και ιδιαίτερα μαθήματα από έναν προσωπικό σύμβουλο. Το αποτέλεσμα που προκύπτει είναι, τόσο οι αρχάριοι χρήστες προϊόντων Apple, όσο και οι προχωρημένοι, να διευρύνουν τις δυνατότητές τους και να λύνουν τις απορίες τους σε λίγες μόνο ώρες, μαθαίνοντας τις μοναδικές λύσεις της Apple, έξυπνα tips, ιδέες και χρήσιμες συμβουλές. Αξίζει να ληφθεί υπόψη ότι οι εκπαιδεύσεις στο iStorm προσφέρονται σε περιορισμένες θέσεις, δωρεάν ή με χρέωση, ανάλογα με το αντικείμενο.


logo_iStormΠέραν της εκπαίδευσης, στο iStorm παρέχονται επιπλέον υπηρεσίες, οι οποίες καλύπτουν ένα μεγάλο εύρος αναγκών, δίνοντας αποτελεσματική λύση με άμεσο, γρήγορο και οικονομικό τρόπο σε ένα πλήθος θεμάτων και σταδιακά εμπλουτίζονται. Οι υπηρεσίες αφορούν αφενός εγκαταστάσεις εφαρμογών σε Mac, καθώς και άλλες ρυθμίσεις, οι οποίες κατά κύριο λόγο διευκολύνουν τους νέους χρήστες και αφετέρου υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης για τους χρήστες που αντιμετωπίζουν πρόβλημα με κάποιο προϊόν Apple. Το προσωπικό του iStorm, το οποίο διαρκώς καταρτίζεται και πιστοποιείται από τα επίσημα εκπαιδευτικά κέντρα της Apple, προσεγγίζει με φιλική διάθεση και προθυμία τους χρήστες, κατανοεί τις ανάγκες τους και προτείνει τη βέλτιστη κάθε φορά λύση.