Η Apple έχει προγραμματίσει μία παρουσίαση στις 7 Σεπτεμβρίου, κατά την οποία αναμένεται να παρουσιαστεί η υπηρεσία iTV και το νέο iPod Touch.


itv-protoshot-frontH Apple, με την τηλεοπτική της υπηρεσία ετοιμάζεται να προσφέρει στους τηλεθεατές τη δυνατότητα ενοικίασης επεισοδίων και σειρών για σύντομο χρονικό διάστημα έναντι μικρού χρηματικού αντιτίμου, μέσω του iTunes. Η iTV έχει ήδη κεντρίσει το ενδιαφέρον των Αμερικανών και γι’ αυτό η Apple, σύμφωνα με πληροφορίες από 2 στελέχη της, κλείνει αυτές τις μέρες συμφωνίες με μεγάλα τηλεοπτικά δίκτυα με σκοπό όλοι οι χρήστες της iTV να μπορούν να νοικιάζουν προγράμματα από το iTunes για 48 ώρες με κόστος μόνο 0.99$ ενώ θα υπάρχουν εφαρμογές που θα επιτρέπουν στο χρήστη εκτός να μεταφέρει το πρόγραμμα και στο iPhone και το iPad.


Παράλληλα, το νέο iPod Touch αναμένεται να ακολουθεί τις σχεδιαστικές γραμμές του iPhone 4, με παρόμοια ανάλυση οθόνης και ίδια τεχνολογία υλικών κατασκευής. Εκτιμάται ότι θα έχει διαγώνιο οθόνης 4 ιντσών, ενώ οι φήμες κάνουν λόγο για την παρουσίαση μίας αρκούντως προσιτής έκδοσης με χαμηλό κόστος κτήσης και μικρή χωρητικότητα εσωτερικής μνήμης.