Με δύο νέες προσθήκες η οικογένεια HyperX της Kingston προσφέρει μνήμες που ανταποκρίνονται σε εξειδικευμένες ανάγκες.


Kingston HyperXΗ Kingston Technology Europe Ltd ανακοίνωσε την κυκλοφορία της HyperX® «H2O» DDR3 μνήμης με υδροψύξη και της HyperX «blu», της DDR2 και DDR3 μνήμης για νέους χρήστες. Με πέντε διαφορετικές σειρές η HyperX, η οικογένεια προϊόντων μνήμης υψηλών επιδόσεων, ανταποκρίνεται στις ανάγκες όλων των χρηστών, από τους νέους gamers, τους επαγγελματίες, μέχρι τους ενθουσιώδεις χρήστες και προχωρημένους gamers.


Οι μνήμες HyperX είναι κατασκευασμένες από υλικά υψηλής ποιότητας, ώστε να ανταποκρίνονται στα πρότυπα της Kingston για σταθερότητα, υψηλή συχνότητα και χαμηλό χρόνο απόκρισης (latency). Κάθε μια από τις πέντε σειρές προϊόντων της Kingston ανταποκρίνεται σε συγκεκριμένες ανάγκες των χρηστών:
– HyperX blu: Αξιόπιστη μνήμη για νέους χρήστες και gamers
– HyperX LoVo: Ιδανική για χρήστες που επωφελούνται από τη μειωμένη κατανάλωση ενέργειας και χαμηλή παραγωγή θερμότητας
– HyperX Genesis: Προσφέρει μεγαλύτερη θερμική απόδοση, υψηλές συχνότητες και χαμηλό χρόνο απόκρισης (latency), ενώ είναι ιδανική για gamers, ενθουσιώδεις χρήστες και κατασκευαστές συστημάτων.
– HyperX T1: Σχεδιασμένη για απαιτητικούς χρήστες και επαγγελματίες, η HyperX T1 έχει ψηλότερο heatspreader για να απελευθερώνει περισσότερη θερμότητα και προσφέρει μια ανεπανάληπτη εμπειρία overclocking.
– HyperX H2O: Κατασκευασμένη με τη μοναδική δυνατότητα υγρής ψύξης, για καλύτερη απορρόφηση της θερμότητας για απαιτητικούς gamers και χρήστες.


Όλες οι σειρές της οικογένειας HyperX είναι διαθέσιμες μέσα από το δίκτυο διανομένων της Kingston. Η μνήμη HyperX της Kingston συνοδεύεται από εγγύηση εφ’ όρου ζωής και δωρεάν τεχνική υποστήριξη 24/7. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Kingston στην παρακάτω διεύθυνση: www.kingston.com/hyperx.