Το Sony Ericsson Xperia X10 mini βραβεύθηκε στα EISA Awards για το συνδυασμό μικρού μεγέθους και επιδόσεων.


SE_Xperia_X10_mini_PP40_Black_1Το Sony Ericsson Xperia X10 mini αναδείχθηκε «Ευρωπαϊκό Κινητό Τηλέφωνο 2010-2011» από την European Imaging and Sound Association (EISA). Η διάκριση αυτή ήρθε λόγω του συνδυασμού μικρού μεγέθους, απόδοσης και εύρους εφαρμογών.


Συντάκτες 50 εξειδικευμένων περιοδικών από όλη την Ευρώπη ανέδειξαν το Sony Ericsson Xperia™ X10 mini ως το νούμερο ένα κινητό τηλέφωνο, ξεχωρίζοντας τα χαρακτηριστικά που αφορούν το στυλ και το σχεδιασμό του τηλεφώνου καθώς και την ευκολία στο να επικοινωνεί κανείς χρησιμοποιώντας το ένα μόνο χέρι. Η πρόσφατη αυτή διάκριση ακολουθεί την προηγούμενη βράβευση του Sony Ericsson Xperia™ X10 mini με το τιμητικό Red Dot Product Design Award 2010.


Η επίσημη αιτιολόγηση βράβευσης της επιτροπής της EISA αναφέρει: «Το Xperia X10 mini της Sony Ericsson είναι ένα μικρό και στιλάτο κινητό τηλέφωνο. Παρόλα αυτά, προσφέρει εξαιρετικές επιδόσεις και διαθέτει ένα ολοκληρωμένο εύρος λειτουργιών όπως GPS, Wi-Fi, 3G και μια φωτογραφική μηχανή 5 megapixel με φλας. Το τηλέφωνο χρησιμοποιεί την πλατφόρμα Android και προσφέρει στους χρήστες όλα τα πλεονεκτήματα μιας πολύ μεγαλύτερης συσκευής παρότι το μέγεθος της οθόνης αφής είναι μόνο 2,55-ίντσες (6,48 εκατοστά). Το μικρό μέγεθος και βάρος και η ποικιλία έντονων χρωμάτων προσόψεων συστήνουν ιδανικά τη «θηλυκή πλευρά» στην τεχνολογία των smartphones».


Το στιλάτο human curvature design του Sony Ericsson Xperia™ X10 mini, σε συνδυασμό με την βελτιστοποιημένη για μικρές οθόνες περιήγηση αφής, προσφέρει στους χρήστες τον ευκολότερο τρόπο για να είναι συνέχεια συνδεδεμένοι και να επικοινωνούν χρησιμοποιώντας ένα μόνο χέρι. Το έξυπνο γραφικό user interface, με τις τέσσερις προσαρμόσιμες γωνίες αφής και τη διαισθητική περιήγηση, ανοίγει την πόρτα σε απεριόριστες δυνατότητες και δίνει πρόσβαση σε αγαπημένες εφαρμογές και web links με ένα μόνο άγγιγμα. Οι καταναλωτές μπορούν να χτίσουν μια μοναδική εμπειρία στο κινητό τους τηλέφωνο και να κατεβάσουν παιχνίδια, ταινίες, μουσική και περισσότερες από 90.000 δωρεάν και δημοφιλείς εφαρμογές στο Android Market™.