Ο Kalle Hvidt Nielsen ανέλαβε επίσημα τη θέση του νέου CEO και προέδρου της Bang & Olufsen, της γνωστής εταιρείας παραγωγής πολυτελών προϊόντων ήχου και εικόνας.

Ο νέος πρόεδρος και CEO, Kalle Hvidt Nielsen, έχει σπουδάσει Πολιτικός Μηχανικός και διαθέτει μεταπτυχιακό δίπλωμα στις Πωλήσεις και το Μάρκετινγκ. Διαθέτει επίσης εκτενή πείρα στους τομείς του μάρκετινγκ, της επιχειρηματικής ανάπτυξης και της ανώτατης διεθνούς διοίκησης.

Ο νέος CEO ανέλαβε τη θέση του την Παρασκευή 1 Αυγούστου και περίμενε με αγωνία αυτή την ημέρα, καθώς το Διοικητικό Συμβούλιο της Bang & Olufsen τον είχε διορίσει στο τέλος του Απριλίου.

“Η Bang & Olufsen είναι πραγματικά μία συναρπαστική εταιρεία. Απολαμβάνει ένα ιδιαίτερο status και ομολογώ ότι η θέση του CEO της εταιρείας είναι η δουλειά που ονειρευόμουν,”
λέει ο Kalle Hvidt Nielsen. .
Στα τέλη του Αυγούστου, ο Kalle Hvidt Nielsen θα συμμετάσχει στο ετήσιο συνέδριο αντιπροσώπων της Bang & Olufsen στις Κάννες. Και όπως δήλωσε ανυπομονεί να ανταλλάξει απόψεις και εμπειρίες με τους ανθρώπους που αντιπροσωπεύουν επί σειρά ετών την διάσημη δανέζικη μάρκα.

Διαθέτει δίπλωμα Πολιτικού Μηχανικού από το Τεχνικό Πανεπιστήμιο της Δανίας, και γι’ αυτό χαίρεται που έχει την ευκαιρία να ασχοληθεί με μια εταιρία που η καινοτομία και η αιχμή της τεχνολογίας την χαρακτηρίζουν από το 1925. Εξάλλου, «εξάλλου η δύναμη της μάρκας βασίζεται σε μια εκπληκτική κουλτούρα σχεδιασμού και τεχνολογίας» όπως δήλωσε ο Kalle Hvidt Nielsen, ο οποίος έχει διατελέσει στο παρελθόν CEO της Brüel & Kjær – μίας ακόμη διεθνούς εταιρείας υψηλής τεχνολογίας της Δανίας.

Ο νεότατος και δυναμικός CEO σίγουρα θα αντιμετωπίσει με ενθουσιασμό την πρόκληση της ηγεσία της Bang & Olufsen, μιας εταιρίας που απασχολεί περίπου 2500 υπαλλήλους και αντιπροσωπεύεται από 800 αποκλειστικά καταστήματα Β&Ο σε όλο τον κόσμο και 400 σημεία πώλησης shop in shop.

Στα πλαίσια της ενημέρωσής του κατά τη διάρκεια των επόμενων μηνών ο Kalle Hvidt Nielsen, θα επισκεφτεί όλο το δίκτυο αντιπροσώπων ανά τον κόσμο, διότι όπως δήλωσε σε συνέντευξή του ανυπομονεί να συνεργαστεί με δημιουργικούς ανθρώπους που στελεχώνουν την Bang & Olufsen τόσο στη Δανία όσο και στο εξωτερικό.