Νέες ταινίες και τηλεοπτικές σειρές στις υπηρεσίες Film Express και Film Club, καθώς και στα κανάλια του Conn-x TV.


Alice in Wonderland_low resΘερινό σινεμά στο σαλόνι τον Αύγουστο, με νέες ταινίες και κλασσικά films να προστίθενται στην ταινιοθήκη του Film Express:
– Ο Τιμ Μπάρτον επέστρεψε και μας παρουσιάζει τη δική του “Αλίκη Στη Χώρα Των Θαυμάτων”.
– Η «μπερδεμένη», Χολιγουντιανή, ρομαντική κωμωδία “Είναι Μπερδεμένο” θα μας ξεκουράσει από έννοιες.
– Η ζωή πέφτει μερικές φορές και… στα χαμηλά για τον Τζορτζ Κλούνεϊ που πρωταγωνιστεί στη δραματική κομεντί “Ραντεβού Στον Αέρα”.
– Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο μας δίνει μαθήματα… πατέρα στην κωμωδία “Είναι Όλοι Τους Καλά” αφού πρέπει να αναθερμάνει τη σχέση του με τα παιδιά του (Ντρου Μπάριμορ & Κέιτ Μπλάνσετ).


Επιπλέον, αυτό το καλοκαίρι στο Film Express του Conn-x TV, οι λάτρεις του ανεξάρτητου κινηματογράφου μπορούν να απολαύσουν κορυφαίες ταινίες του είδους. Φέτος τον Αύγουστο δείτε:
– τη σατιρική κωμωδία “Thank You For Smoking”,
– την κοινωνική “Traffic” με τους Μάικλ Ντάγκλας, Κάθριν Ζέτα Τζόουνς και
– το μοναδικό κόμικ “Persepolis” για το σύγχρονο Ιράν.


It's Complicated_with credits_low resΟλόκληροι κύκλοι από διάσημες σειρές κάνουν την εμφάνισή τους αυτό το μήνα στο Film Club, την ανεξάντλητη και χωρίς επιπλέον χρέωση βιβλιοθήκη με ταινίες, σειρές, μουσικά video clips, παιδικά προγράμματα και ντοκιμαντέρ:
– Δείτε στον φάκελο “WarnerTV Summer” επεισόδια back-to-back από “Τζόι” (κύκλοι 1 & 2), “Δύο και Μισό Άντρες” (κύκλοι 2 & 3) & “California Teens” (κύκλοι 1 & 2), όταν θέλετε, όσες φορές θέλετε.


Το καλοκαιρινό ξεφάντωμα για τους μικρούς μας φίλους συνεχίζεται στο παιδικό κανάλι KidsCo με καταιγιστικές περιπέτειες στα ολοκαίνουρια επεισόδια των «Ηρώων Διάσωσης» και με νέα επεισόδια της αγαπημένης σειράς «Μπαμπάρ».


Το μεγάλο φινάλε της σειράς δράσης «Flash Forward», θα προβληθεί στις 16/8, μόνο στο κανάλι FX, ενώ το τέλος του 1ου κύκλου της σειράς «Legend Of The Seeker» θα προβληθεί στις 18/8. Ποια θα είναι η μοίρα του Richard Cypher και της συντροφιάς του στον κόσμο της φαντασίας, της μαγείας και των σκοτεινών δυνάμεων;


Conn-x TV, σε όλη την Ελλάδα
Το Conn-x TV, η συνδρομητική τηλεόραση του ΟΤΕ, συνεχίζει να επεκτείνεται πανελλαδικά, καλύπτοντας περιοχές με ολοένα και μικρότερο πληθυσμό. Ήδη η τηλεόραση από τον ΟΤΕ είναι διαθέσιμη σε 330 σημεία παρουσίας του δικτύου του ΟΤΕ σε όλη την Ελλάδα. Σε αυτά περιλαμβάνονται όλες οι πρωτεύουσες νομών, κωμοπόλεις, νησιά, καθώς και αστικά κέντρα με ακόμη μικρότερους πληθυσμούς.


Στο www.oteshop.gr είναι διαθέσιμη μηχανή αναζήτησης όπου ο καθένας μπορεί να πληροφορηθεί, εισάγοντας τον αριθμό της τηλεφωνικής του σύνδεσης, εάν η τηλεόραση από τον ΟΤΕ είναι διαθέσιμη στην περιοχή του.