Η νέα σειρά προϊόντων 2011 χρησιμοποιεί τη δύναμη της κοινότητας χρηστών για ελαφρύτερη και ταχύτερη προστασία.


panda security 2011Με το σλόγκαν «Προστατεύστε τον online κόσμο σας», η Panda Security, ανακοινώνει τη νέα σειρά προϊόντων 2011 για οικιακούς χρήστες, με χαρακτηριστικά ταχύτερης επίδοσης, καλύτερης προστασίας και μικρότερης επιβάρυνσης για τον υπολογιστή από τις προηγούμενες εκδόσεις.


Στις νέες λύσεις, οι οποίες είναι άμεσα διαθέσιμες για online αγορά, περιλαμβάνονται τα: Panda Internet Security 2011, Panda Global Protection 2011, Panda Antivirus Pro 2011 και Panda Internet Security for Netbooks. Στα νέα χαρακτηριστικά τους περιλαμβάνονται η απομακρυσμένη πρόσβαση στον υπολογιστή της οικίας από οπουδήποτε, η πλήρης διαγραφή των σβησμένων αρχείων, ασφαλής browser και πολλά ακόμη.


Όλες οι οικιακές λύσεις της σειράς 2011 βασίζονται στην τεχνολογία Συλλογικής Νοημοσύνης της Panda, η οποία χρησιμοποιεί τη Δύναμη της Κοινότητας, ενός δικτύου εκατομμυρίων χρηστών σε ολόκληρο τον κόσμο, για στιγμιαία προστασία από γνωστές και άγνωστες απειλές. Με τη χρήση αυτών των λύσεων οι καταναλωτές μπορούν να περιηγηθούν στο Internet, να πραγματοποιούν online αγορές, να συνομιλούν και να μοιράζονται φωτογραφίες και video με την απόλυτη σιγουριά της Συλλογικής Νοημοσύνης και της Δύναμης της Κοινότητας που προσφέρουν δυναμική προστασία σε πραγματικό χρόνο ενάντια στις πιο πρόσφατες απειλές. Επιπρόσθετα, η κατανάλωση των πόρων του υπολογιστή είναι ελάχιστη, 50% χαμηλότερη σε σύγκριση με τις προηγούμενες εκδόσεις, σε περιβάλλοντα Windows 7.


Τα προϊόντα σχεδιάστηκαν ειδικά για την κάλυψη των αναγκών και των πιο απαιτητικών χρηστών, και περιλαμβάνουν πολλά νέα χαρακτηριστικά, όπως την επιλογή της Διαχείρισης Οικιακού Δικτύου, ή τη λειτουργία προστασίας σε παιχνίδια και πολυμέσα, ώστε να αποφεύγονται οι διακοπές.


Παρόμοια, το περιβάλλον χρήσης έχει απλοποιηθεί και έχει γίνει πιο «διαισθητικό» σε όλη τη σειρά των προϊόντων, με το προϊόν που βρίσκεται στην κορυφή των λύσεων να περιλαμβάνει μια σειρά λειτουργιών διαφανούς προστασίας της ψηφιακής ζωής των χρηστών:


– Απομακρυσμένη πρόσβαση στον υπολογιστή – Επιτρέπει την πρόσβαση από οπουδήποτε στον υπολογιστή του σπιτιού ή του γραφείου σας και τη διαμοίραση αρχείων με ασφάλεια στο Web.
– Εικονικός browser (sandbox) – 100% ασφαλής, βασισμένος σε ένα δίκτυο εικονικών μηχανών που τρέχουν σε περιβάλλον Linux και χωρίς μόνιμη χρήση μνήμης.
– Εικονικό Πληκτρολόγιο – Αποτρέπει την κλοπή με keyloggers των κωδικών πρόσβασης και άλλων ευαίσθητων δεδομένων που έχουν εισαχθεί μέσω του πληκτρολογίου.
– Κρυπτογράφηση αρχείων – Προστατεύει τα αρχεία από αδιάκριτα βλέμματα.
– Πλήρης διαγραφή αρχείων – Διαγράφει τα αρχεία για πάντα, διασφαλίζοντας ότι κανένας δεν μπορεί να αποκτήσει πρόσβαση σε δεδομένα ή προγράμματα.


panda 2011Στις νέες λύσεις διατηρούνται η δυνατή μηχανή antivirus που προστατεύει ενάντια σε όλους τους τύπους γνωστών και άγνωστων ιών, το firewall με ασφάλεια WiFi ώστε να μπλοκάρει τους εισβολείς και τους hackers, το Panda USB Vaccine, το εμβόλιο προστασίας για USB συσκευές, τα φίλτρα εμπιστευτικών πληροφοριών για ασφαλή προσωπικά δεδομένα, τα αντίγραφα ασφάλειας, καθώς επίσης και το PC Tune-up που βελτιστοποιεί την απόδοση του συστήματος.


Διαθεσιμότητα
Η νέα σειρά λύσεων 2011 είναι διαθέσιμη για αγορά από το ηλεκτρονικό κατάστημα της Panda Security και σύντομα θα είναι διαθέσιμη σε όλα τα καταστήματα. Διατίθεται για 1 έως 3 υπολογιστές με τιμές που κυμαίνονται ανάλογα.


Δωρεάν δοκιμαστικές εκδόσεις και περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα μπορείτε να βρείτε στη διεύθυνση: http://www.pandasecurity.com/homeusers/downloads/.