Το διεθνές πρότυπο του fitness θα συμμετέχει στο παιχνίδι με νέο διαδραστικό πρόγραμμα εκγύμνασης.


easa2_packartx360Ανακοινώθηκε από την EA SPORTS η υπογραφή συνεργασίας με τον παγκόσμιο αστέρα του ποδοσφαίρου David Beckham ο οποίος θα αποτελεί το νέο πρόσωπο για το EA SPORTS Active 2 και όλη τη νέα, καινοτόμο σειρά προϊόντων του παιχνιδιού.


Ο Beckham, ως εκπρόσωπος του franchise, θα εμφανίζεται στις διαφημίσεις σε Ευρώπη και Αυστραλία. Το EA SPORTS Active 2 επικεντρώνεται στη βελτίωση της μυϊκής δύναμης, στην αντοχή, στην ευελιξία καθώς και στην ενδυνάμωση της λειτουργίας της καρδιάς. Πιο συγκεκριμένα, συνδυάζει την παρακολούθηση του καρδιακού παλμού και της κίνησης με στόχο μία εμπειρία εκγύμνασης η οποία θα επιτυγχάνει αυθεντικά και μετρήσιμα αποτελέσματα.


Το EA SPORTS Active 2 θα είναι διαθέσιμο σε Ευρώπη και Αυστραλία, από τις 19 Νοεμβρίου και θα κυκλοφορήσει για Kinect ™, για Xbox 360 ® videogame και entertainment system της Microsoft, για iPhone ®, για PlayStation ® 3, για Wii ™ και iPod ® touch.


«Ο David εργαζόταν πάντα πολύ σκληρά για να διατηρείται σε εξαιρετική φυσική κατάσταση και έχει εμπνεύσει πολλούς ανθρώπους σε όλο τον κόσμο να κάνουν την εκγύμναση προτεραιότητά τους», δήλωσε ο αντιπρόεδρος και Γενικός Διευθυντής Ευρώπης της EA. «Είμαστε ενθουσιασμένοι για αυτή τη συνεργασία με τον David, δεδομένου ότι η μεγάλη εμπειρία του στο χώρο του fitness τον καθιστά ιδανικό εκπρόσωπο του EA SPORTS Active 2. Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε μαζί του, για να παρακινήσουμε κι άλλους να ενεργοποιηθούν».


“Το EA SPORTS Active είναι εντυπωσιακό και περιλαμβάνει πολλά στοιχεία που έχω δει στη διάρκεια της καριέρας μου στο ποδόσφαιρο”, λέει ο Ντέιβιντ Μπέκαμ. «Είμαι ενθουσιασμένος που συνεργάζομαι με την EA SPORTS, η οποία με τα χρόνια που δραστηριοποιείται σε αυτό το χώρο, έχει μεγάλη εμπειρία στην ανάπτυξη αυθεντικών και αξιόπιστων παιχνιδιών αθλητισμού.”


easact2_x360_running_loΤο EA SPORTS Active 2 θα διανεμηθεί με το σύστημα Total Body Tracking το οποίο συνδυάζει έναν μετρητή καρδιακών παλμών και κίνησης με σκοπό να εξασφαλίσει μετρήσιμα αποτελέσματα κατά τη διάρκεια της προπόνησης. Με την προβολή του καρδιακού παλμού στην οθόνη, οι χρήστες θα μπορούν να αντιλαμβάνονται καλύτερα την ένταση της άσκησης, να βελτιώνουν την επίδοσή τους καθώς και να επιτυγχάνουν τους στόχους τους γρηγορότερα.


Παράλληλα, το ΕΑ SPORTS Active 2 online hub επιτρέπει την αποθήκευση των αποτελεσμάτων προπόνησης των χρηστών και τους προσφέρει τη δυνατότητα να παρακολουθούν με τον καιρό την πρόοδο τους. Ταυτόχρονα, ένα σύστημα παρακολούθησης της κίνησης παρέχει πλήρη ελευθερία κινήσεων για προπόνηση υψηλού επιπέδου. Έτσι, το EA SPORTS Active 2 θα κάνει τη γυμναστική εύκολη και αποτελεσματική. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το www.easportsactive.com.