Η έκδοση για την κονσόλα της Sony θα περιλαμβάνει το πλήρες παιχνίδι και αρκετό bonus υλικό, από τον Ιανουάριο του 2011.


Γράφει ο Νίκος Καϊμακάμης


mass_effectΤο παιχνίδι σας μεταφέρει σε ένα αχανές σύμπαν με επικίνδυνους εξωγήινους και μυστηριώδεις πλανήτες. Στην έκδοση για το PS3 θα παίξετε τον ρόλο του Commander Shepard, ο οποίος πρέπει να οδηγήσει μια ομάδα ειδικά εκπαιδευμένων αντρών στα βάθη του γαλαξία, σε μια αποστολή διάσωσης της ανθρωπότητας.


Ένα από τα χαρακτηριστικά του τίτλου είναι η έντονη δράση και ο Shooter χαρακτήρας, ενώ δεν λείπει η συναισθηματική εμπλοκή του παίκτη με τον ήρωα, μέσω του καλογραμμένου σεναρίου. Εκτός από τα όσα περιλαμβάνει το σενάριο, αξίζει να σημειωθεί ότι η εξερεύνηση ενός τόσο αχανούς διαστημικού τοπίου είναι από μόνη της μία εξόχως ενδιαφέρουσα εμπειρία, που προσθέτει αρκετούς πόντους στο gameplay.


Οι κάτοχοι του PS3 μπορούν να πάρουν μία γεύση από το επίσημο site του παιχνιδιού, masseffect.bioware.com ή να επισκεφτούν τη σελίδα του στο Facebook, πληκτρολογώντας http://www.facebook.com/masseffect, ή να μαθαίνουν όλα τα τελευταία νέα για αυτό στο Twitter, ακολουθώντας το twitter.com/masseffect2.