Ο MobileNavigator της NAVIGON για iPhone συμπληρώνει αυτές τις μέρες ένα χρόνο παρουσίας του στο AppStore.


navigon-mobilenavigator-iphoneΑπό τις 12 μέχρι και τις 15 Αυγούστου η NAVIGON γιορτάζει το γεγονός με χαμηλότερες τιμές σε διάφορες εφαρμογές και InApps που διαθέτει μέσα από το Apple AppStore.


Από σήμερα μέχρι και στις 15 Αυγούστου, η NAVIGON, μία από τις κορυφαίες εταιρείες παροχής εφαρμογών mobile on-board πλοήγησης, γιορτάζει την πρώτη επέτειο της εφαρμογής πλοήγησης που διαθέτει για iPhone, τον MobileNavigator, μέσα από το iTunes App Store.


Μέσα στις επόμενες τέσσερις μέρες η NAVIGON θα προσφέρει έκπτωση που θα φτάνει μέχρι και σε ποσοστό 50% σε όλες τις ευρωπαϊκές εκδόσεις των εφαρμογών του MobileNavigator. Μεταξύ των εφαρμογών που θα έχουν έκπτωση 50% είναι και οι Traffic Live και Panorama View 3D. Μέσα στον πρώτο μόλις χρόνο, η NAVIGON μεταμόρφωσε πάνω από ένα εκατομμύριο συσκευές iPhone σε ολοκληρωμένες συσκευές πλοήγησης κατατάσσοντας την εφαρμογή μεταξύ των πρώτων σε πωλήσεις στα iTunes Top Grossing, Staff Favorites, Rewind 2009 lists, καθώς και στις διαφημιστικές καμπάνιες της ίδιας της Apple.


Μεταξύ των καινοτομιών που ενσωματώθηκαν στον MobileNavigator ήταν λειτουργίες όπως το Reality View Pro, που παρέχει φωτορεαλιστική απεικόνιση των χαρτών και των δρόμων, αλλά και η λειτουργία Clever Parking, που παρέχει πληροφορίες σχετικά με τα κοντινότερα πάρκιγκ στην ευρύτερη περιοχή όπου βρίσκεται ο χρήστης. Ο MobileNavigator ενσωματώνει επίσης δυνατότητες διασύνδεσης του iPhone με υπηρεσίες που παρέχουν πληροφορίες πραγματικού χρόνου, όπως το Traffic Live, Google Local Search, live weather information και σύνδεση στο Facebook ή στο Twitter. Η διαθέσιμη εφαρμογή Panorama View 3D παρέχει τρισδιάστατη απεικόνιση του περιβάλλοντος κάνοντας χρήση δεδομένων από την NASA. Το NAVIGON MyRoutes δίνει προσωποποιημένες προτάσεις διαδρομών στο χρήστη που θέτουν νέα στάνταρ στην έξυπνη πλοήγηση.


Τιμές προσφορών για περιορισμένο χρονικό διάστημα
MobileNavigator EU: 44,99€ αντί 89,99€
MobileNavigator EU10: 37,49€ αντί 74,99€
Many Regional Versions: 34,99€ αντί 69,99€
Traffic Live: 9,99€ αντί 19,99€
Panorama View 3D: 4,99€ αντί 9,99€