H Cisco απορροφά το Linksys Small-Business Channel Partner Program και ενισχύει τη δέσμευσή της στην αγορά των αναπτυσσόμενων επιχειρήσεων.

Επιβεβαιώνοντας τη στρατηγική της προσέγγιση στην αγορά των μικρότερων και μεσαίων επιχειρήσεων (SMB), η Cisco ανακοίνωσε ότι ενσωματώνει τις υπηρεσίες και τα τμήματα του Linksys® Small-Business Channel Partner Program στο βραβευμένο Cisco Channel Partner Program.
Η διαδικασία περιλαμβάνει την πλήρη ενσωμάτωση των προϊόντων Linksys Business Series στην οικογένεια Cisco SMB και την παροχή, στους Συνεργάτες της Cisco, πρόσβασης σε μία εμπλουτισμένη γκάμα λύσεων που θα προσφέρει περισσότερες επιλογές και αυξημένα έσοδα.
Η ενοποίηση των καναλιών SMB -και των σχετικών τεχνολογιών- καταδεικνύει τη στρατηγική προσέγγιση της εταιρείας στην αγορά των αναπτυσσόμενων επιχειρήσεων, με αυξημένο ενδιαφέρον για τις μικρές επιχειρήσεις. Νωρίτερα φέτος το καλοκαίρι, η Cisco ίδρυσε το Small Business Council, το οποίο ευθυγραμμίζεται με τη στρατηγική της εταιρείας για τις μικρές επιχειρήσεις και την αγορά, για όλες τις λειτουργίες παγκοσμίως. Το συμβούλιο αυτό δημιουργήθηκε για να διασφαλίσει ότι όλες οι μικρές επιχειρήσεις και οι Συνεργάτες της Cisco θα έχουν πρόσβαση στην πιο ολοκληρωμένη και καινοτόμο γκάμα λύσεων τεχνολογίας στον κλάδο των επικοινωνιών. Το Small Business Council αποτελείται από τρεις βετεράνους της Cisco: Τη Sue Bostrom, Chief Marketing Officer και Executive Vice President, τον Keith Goodwin, Senior Vice President, Worldwide Channels, και τον Ian Pennell, Senior Vice President του Small Business Technology Group.
«Η αγορά SMB εξακολουθεί να παρουσιάζει πολύ μεγάλες δυνατότητες ανάπτυξης για τη Cisco και τους Συνεργάτες μας και υπηρετούμε επιτυχώς τον κλάδο με λύσεις τόσο της Cisco όσο και της Linksys», δήλωσε ο Andrew Sage, Αντιπρόεδρος Small Business Sales, Worldwide Channels της Cisco. «Πιστεύουμε ότι μία κοινή προσέγγιση τεχνολογίας και στρατηγικών αγοράς είναι η φυσική εξέλιξη που φέρνει ευρύτερη συνέργεια για τους πελάτες και τους συνεργάτες μας. Περιλαμβάνει μία σειρά από οφέλη στα Προγράμματα Συνεργατών που ανταποκρίνονται στις ευρύτερες απαιτήσεις της βάσης των Συνεργατών μας – όλα σχεδιασμένα για να αυξάνουν τα έσοδα και να μας δίνουν τη δυνατότητα να εστιάσουμε συλλογικά στην εξυπηρέτηση των πελατών μας, των αναπτυσσόμενων επιχειρήσεων».

Η μετάβαση στο Linksys Partner Connection
Περισσότεροι από 20.000 Συνεργάτες της Linksys παγκοσμίως θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν στο Cisco Channel Partner Program. Για να εξασφαλίσουν συνεχή πρόσβαση σε πόρους και εργαλεία, τα μέλη του Linksys Partner Connection (LPC) έχουν τη δυνατότητα έως τις 16 Σεπτεμβρίου του 2008 να γίνουν Cisco Registered Channel Partners. Τα οφέλη των Συνεργατών της Cisco περιλαμβάνουν, χωρίς να περιορίζονται σε αυτά, πρόσβαση σε δοκιμαστικό εξοπλισμό, προγράμματα εκπτώσεων, υποστήριξη πωλήσεων μέσω των Small Business Market Managers, πιθανούς νέους πελάτες μέσω της ιστοσελίδας SMB στη διεύθυνση Cisco.com και πρόσβαση σε υλικό marketing, όπως τα Cisco Campaign Builder και Cisco Partner Central.
Οι Cisco και Linksys έχουν δεσμευτεί στο να κάνουν ομαλή και εύκολη αυτή τη μετάβαση για τους Συνεργάτες τους και έχουν αναπτύξει μία προσέγγιση σε φάσεις, ώστε να υποστηρίξουν την ενσωμάτωση. Περισσότερες λεπτομέρειες και πληροφορίες είναι διαθέσιμες στη διεύθυνση: www.cisco.com/go/linksyspartner.
Η επέκταση του προγράμματος Συνεργατών SMB δεν επηρεάζει τις πωλήσεις της Linksys. Η Linksys θα παραμείνει τμήμα της Cisco, επιφορτισμένο με την ανάπτυξη λύσεων που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των καταναλωτών, και οι οποίες θα πωλούνται σε καταστήματα λιανικής και online.