Με ανανεωμένη εταιρική ταυτότητα, η EuroCharity προχωρά σε ριζική ανανέωση των portal www.eurocharity.gr για το ελληνικό κοινό.


eurocharityΣτο δίγλωσσο portal (ελληνικά – αγγλικά) www.eurocharity.gr φιλοξενούνται πλέον οι ηλεκτρονικοί οδηγοί Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, Πράσινης Οικονομίας και ΜΚΟ & Φορέων. Τα μέλη της EuroCharity έχουν δυνατότητες πολλαπλών τρόπων επικοινωνίας και προβολής με videos, podcasts, όλα τα διαθέσιμα κοινωνικά δίκτυα και άλλες εφαρμογές.


Κάθε χρόνο η EuroCharity ενσωματώνει στο portal της κάθε καινοτομία και τεχνολογία επικοινωνίας των μελών της και πληροφόρησης των αναγνωστών της. Αυτό επιτυγχάνεται στο νέο site μέσα από ένα δυναμικό κέντρο πληροφόρησης.


Έχουν επίσης ληφθεί υπόψη υποδείξεις των μελών και εταίρων της EuroCharity για μεγαλύτερη φιλικότητα στην πλοήγηση και γρηγορότερη ανεύρεση πληροφορίας.


Στο ανανεωμένο ευρωπαϊκό portal www.eurocharity.eu ο χρήστης μπορεί να βρει στην αγγλική γλώσσα όλα τα νέα και τις τελευταίες εξελίξεις της ελληνικής και πανευρωπαϊκής αγοράς. Η EuroCharity μπαίνει δυναμικά και στο χώρο των social networks δημιουργώντας τις δικές της σελίδες στο Facebook και στο Twitter.