Ο μέσος της Real Μαδρίτης μέρος της…17άδας διεθνών αστέρων που θα βρεθεί στα εξώφυλλα του παιχνιδιού.


FIFA 11 LogoΟ 28χρονος Βραζιλιάνος θα είναι το κεντρικό πρόσωπο της παγκόσμιας διαφημιστικής εκστρατείας προώθησης του αθλητικού videogame. Ο Kaka αποτελεί μέρος μιας εικονικής ομάδας 17 αστέρων του διεθνούς ποδοσφαίρου που θα κοσμούν το FIFA 11, σε όλο τον κόσμο. Στη συσκευασία του FIFA 11, ο Kaka θα συνοδεύεται και από δημοφιλείς αστέρες του ποδοσφαίρου από διαφορετικές, διεθνείς ομάδες. Το πολυαναμενόμενο παιχνίδι θα βρίσκεται στα καταστήματα την 1η Οκτώβρη στην Ευρώπη και στην Ασία και από τις 28 Σεπτεμβρίου στην Βόρειο Αμερική.


«Πάντα ήμουν οπαδός της EA SPORTS και ιδιαίτερα του FIFA», δήλωσε ο Κακά. Το να βρεθώ στο εξώφυλλο του FIFA 11 είναι μεγάλη τιμή για μένα αφού πολλοί λίγοι παίχτες έχουν αυτή την ευκαιρία ενώ πριν, τη θέση αυτή, κατείχαν σπουδαίοι ποδοσφαιριστές από όλο τον κόσμο».


Ο Ricardo Izecson dos Santos Leite, ή αλλιώς Kaka, είναι ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές της γενιάς του. Έχοντας κερδίσει τη Χρυσή Μπάλα και το FIFA World Player 2007 σκόραρε 8 γκολ σε 22 εμφανίσεις της Ρεάλ Μαδρίτης κατά τη διάρκεια της σεζόν 2009-2010. Ξεκίνησε τη λαμπερή, ποδοσφαιρική καριέρα του σε ηλικία 15 ετών στην ομάδα του Σάο Πάολο. Το 2003 έγινε μέλος της Μίλαν πριν περάσει το 2009 στη Ρεάλ Μαδρίτης. Με 133 γκολ στο ενεργητικό του, σε 372 εμφανίσεις και μέλος της Βραζιλιάνικης νικητήριας ομάδας του FIFA World Cup το 2002, ο Kaka έχει εξασφαλίσει τη θέση του ως ένας από τους καλύτερους και πιο έμπειρους διεθνείς μέσους που έχουν μπει στο παιχνίδι.


«O Kaka φέρνει κάθε φορά το πάθος και την φαντασία του στο γήπεδο», δήλωσε ο Matt Bilbey, Αντιπρόεδρος του Ποδοσφαίρου, EA Sports. «Η συμμετοχή του στο παιχνίδι θα μας προσφέρει τη δυνατότητα να…ξεδιπλώσουμε μία νέα δυνατότητα του FIFA 11, το personality+. Πρόκειται για λειτουργία που αναγνωρίζει τα προσωπικά χαρακτηριστικά κάθε ποδοσφαιριστή και τα ξεχωρίζει τελείως από κάποιου άλλου».


Βασιζόμενο στο FIFA 10, που κέρδισε 50 αθλητικά βραβεία της χρονιάς, το FIFA 11 προσφέρει αυθεντικότητα σε κάθε παίχτη – με ή χωρίς μπάλα στα πόδια – σε όποια θέση και αν βρίσκεται. Με το νέο σύστημα dribbling οι παίκτες απολαμβάνουν αναμετρήσεις 360° μοιρών για την κατοχή της μπάλας ενώ το Pro Passing καθορίζεται απόλυτα από την ικανότητα που έχουν οι παίκτες στο τηλεχειριστήριο αλλά και τις προσωπικές τους ικανότητες.


Το FIFA 11 θα κυκλοφορήσει για PlayStation®3, Xbox 360®, Wii™, PC, PlayStation®2, Nintendo DS™, PSP® (PlayStation®Portable) και κινητό τηλέφωνο.