Η Nikon Europe ανακοινώνει τη σταθερή της υποστήριξη στο “The Open Championship”, το μεγαλύτερο τουρνουά γκολφ του κόσμου.


nikon-logoΗ Nikon ήταν χορηγός του πρωταθλήματος, το οποίο έλαβε χώρα στις 15-18 Ιουλίου, στην περιοχή St. Andrews της Σκωτίας. Είναι το 17ο συναπτό έτος της συγκεκριμένης διοργάνωσης και έχουν προγραμματιστεί συναρπαστικές δραστηριότητες και προωθητικές ενέργειες που θα χαρακτηρίσουν την ξεχωριστή επέτειο του τουρνουά.


Η Nikon θα διαθέτει μια τοποθεσία εμπειρικής δοκιμής στην περιοχή του St Andrews, όπου τα μέλη του κοινού χρησιμοποιώντας την COOLPIX P100, τη φωτογραφική μηχανή υψηλής απόδοσης COOLPIX της Nikon με λειτουργία full video HD, θα παρακολουθούν την κίνηση του μπαστουνιού τους καθώς θα πετούν μπαλάκια σε ένα δίχτυ. Στη συνέχεια, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να περάσουν λίγο χρόνο με έναν επαγγελματία παίκτη γκολφ, ο οποίος θα τους αναλύσει τον τρόπο της βολής τους βοηθώντας τους να διορθώσουν τυχόν ατέλειες και να βελτιώσουν τις βολές τους. Έπειτα, θα χρησιμοποιηθεί η COOLPIX P100 για να αποτυπώσει τη βελτιωμένη βολή. Αυτό το βίντεο θα είναι διαθέσιμο σε φορητό μέσο αποθήκευσης (flash memory), το οποίο οι επισκέπτες θα μπορούν να πάρουν μαζί τους για μελλοντική χρήση.


Η Nikon θα εγκαταστήσει επίσης ένα περίπτερο με τα πιο πρόσφατα μοντέλα φωτογραφικών μηχανών Nikon DSLR και COOLPIX. Εκεί θα παρευρίσκονται εξειδικευμένοι σύμβουλοι που θα παρέχουν πολύτιμες συμβουλές σε όσους αναζητούν μια φωτογραφική μηχανή για να αποτυπώσουν το εντυπωσιακό σκηνικό και τις μοναδικές στιγμές ενός πρωταθλήματος που πρόκειται να μείνει αξέχαστο. Θα υπάρχει επίσης έκθεση φωτογραφίας του επαγγελματία φωτογράφου αθλητικών γεγονότων της Nikon, David Ashdown, οι φωτογραφίες του οποίου έχουν μείνει στην ιστορία των διοργανώσεων του “The Open Championship”.


Όπως και τα προηγούμενα χρόνια, η Nikon θα διατηρεί στο χώρο διοργάνωσης ένα αποκλειστικό κέντρο εξυπηρέτησης για τους επαγγελματίες φωτογράφους που θα παρευρίσκονται στο St Andrews, από όπου θα μπορούν να δανειστούν εξοπλισμό ή να αφήσουν τον εξοπλισμό τους για καθαρισμό ή επισκευή.


Το “The Open Golf Championship” είναι μία από τις πιο σημαντικές χορηγίες της Nikon παγκοσμίως. Η εταιρεία, που υποστηρίζει τη διοργάνωση από το 1993, έχει δεσμευτεί ότι θα συνεχίσει τη χορηγία τουλάχιστον μέχρι το 2012, διασφαλίζοντας μια εξέχουσα θέση προβολής σε μια διοργάνωση που εξακολουθεί μέχρι σήμερα να αποτελεί ορόσημο στο ημερολόγιο των αθλητικών γεγονότων.