Mε μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 27 Ιουλίου, η μεγάλη συναυλία Michael Jackson που διοργάνωσε το MAD μαζί με το What’s up.


mad logoΠερισσότεροι από 5.000 fans κατέφθασαν από νωρίς στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων για να απολαύσουν από κοντά το απόλυτο tribute για τον Βασιλιά της Pop με πρωτότυπες διασκευές αγαπημένων κομματιών από δημοφιλείς Έλληνες καλλιτέχνες όπως τα ψήφισε το κοινό.


Η συναυλία ξεκίνησε με τον παρουσιαστή της βραδιάς, Δημήτρη Ουγγαρέζο, να καλωσορίζει τον κόσμο και να δίνει ‘πάσα’ στην ομάδα Thrill Athens, 100 εθελοντές, fans του Michael Jackson, οι οποίοι έκαναν ένα εντυπωσιακό flash mob των ‘Thriller’ και ‘They Don’t Care About Us’.


Τα live acts ξεκίνησαν οι Μέλιsses που τραγούδησαν τα ‘Don’t Stop Till You Get Enough’, ‘Beat It’ και ‘Give In To Me’ ενώ ακολούθησαν τα Κόκκινα Χαλιά με rock διασκευές στα ‘This Is It’ και ‘Smooth Criminal’.


Στη συνέχεια την σκηνή κατέλαβαν oι Vegas που τραγούδησαν ‘Bad’, ‘Billie Jean’ και ‘Another Part Of Me’ ενώ αμέσως μετά η Tamta και οι Cabin54 ξεσήκωσαν το κοινό τραγουδώντας ‘Wanna Be Startin’ Something’, ‘Black Or White’ και ‘I Want You Back’. Τη σκυτάλη πήραν οι Onirama που με την συνοδεία κρουστών ερμήνευσαν τα ‘Man In The Mirror’, ‘The Way You Make Me Feel’ και ‘They Don’t Care About Us’.


Η βραδιά κορυφώθηκε με την εκπληκτική ερμηνεία της Έλενας Παπαρίζου στα κομμάτια ‘Heal The World’ και ‘You Are Not Alone’ με τη συνοδεία του Γιάννη Χριστοδουλόπουλου στο πιάνο.