Η Sun Electronics ξεκινά συνεργασίες με τις εταιρείες Pawas, Buffalo και Μ&Μs εισάγοντας νέα προϊόντα στην ελληνική αγορά.


MASERATI WIRELESS SILVERΤα μοναδικά CLICK CAR MOUSE συνδέονται μέσω θύρας USB, είναι οπτικής τεχνολογίας και το σχέδιο τους είναι πιστή αντιγραφή αγαπημένων κλασσικών, αλλά και μοντέρνων αυτοκινήτων υπό κλίμακα. Η γκάμα περιλαμβάνει ενσύρματα και ασύρματα mouse. Ορισμένα μοντέλα αυτοκινήτων είναι τόσο δημοφιλή, που η εταιρεία PAWAS αποφάσισε πρώτη να μετουσιώσει την ιδέα του ‘ποντικιού-αυτοκίνητο’ σε πράξη. Ανέκαθεν τα αυτοκίνητα αποτελούσαν σύμβολο κοινωνικού status, ενώ ταυτόχρονα προσδίδουν και ένα χαρακτήρα προσωπικής έκφρασης και ελευθερίας. Το κλασικό Mercedes SL 300, το δυναμικό Maserati Gran Turismo ή το αξιαγάπητο FIAT 500 σε διάφορα χρώματα είναι εδώ και μπορούν επιτέλους να γίνουν δικά σας.


Το κάθε ποντίκι-αυτοκίνητο με τον λεπτομερή σχεδιασμό, την υψηλή ποιότητα και φέροντας πάντα την επίσημη αναγνώριση της εκάστοτε μάρκας, δίνει τη δυνατότητα να «οδηγήσετε» τον υπολογιστή σας με στυλ αλλά και να προσφέρετε το ιδανικό δώρο στους λάτρεις αυτοκινήτων. Τα ποντίκια CLICK CAR MOUSE θα τα βρείτε διαθέσιμα σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.


Παράλληλα, η Sun Electronics είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επέκταση της συνεργασίας της με την Ιαπωνική εταιρεία Buffalo, τα προϊόντα της οποίας έχουν παγκόσμια αποδοχή και αναγνωσιμότητα. Η εν λόγω εταιρεία θεωρείται ως η νούμερο ένα κατασκευάστρια εταιρεία περιφερειακών προϊόντων στην Ιαπωνία. Μετά την επιτυχία του Buffalo DriveStation HD-HXU3, του πρώτου εξωτερικού σκληρού με USB3.0 στην Ελλάδα, η Sun Electronics αποφάσισε τη διεύρυνση και ισχυροποίηση της υφιστάμενης συνεργασίας με την Buffalo, εξασφαλίζοντας τη διάθεση μιας πλήρης σειράς δικτυακών προϊόντων.


Τα δικτυακά προϊόντα της Buffalo, όπως η σειρά Nfiniti ™ με μία πλούσια γκάμα από ασύρματα modem, router, access point, κεραίες δικτύου, κ.ά. ακολουθούν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και είναι εύκολα στη χρήση. Αποτελούν μία ολοκληρωμένη πρόταση για δικτυακή εργασία και υπηρεσίες internet τόσο για τον ενθουσιώδη χρήστη στο σπίτι, όσο και για τις ανάγκες της μικρομεσαίας επιχείρησης.


Η εγγύηση του ονόματος Buffalo σε συνδυασμό με τις συνεργασίες της με κορυφαίες εταιρείες όπως η Intel, η Broadcom, η Nintendo και η Microsoft της επιτρέπουν να ηγείται του κλάδου της στην ανάπτυξη σύγχρονων τεχνολογιών, που μετατρέπονται σε πρακτικά εργαλεία για το σπίτι και το γραφείο.


Η διάθεση των δικτυακών προϊόντων της Buffalo έχει ήδη ξεκινήσει από τη Sun Electronics, η οποία συνεχίζει να επενδύει σε προϊόντα κύρους, με ισχυρό brand name και πραγματική εμπορική αξία.


Ο κόσμος των M&Ms gadgets
M8CW1 M&M USB MUG WARMERΤα πρωτοποριακά αυτά gadgets που το σχέδιό τους βασίζεται στους χαρακτήρες από τα αγαπημένα σοκολατένια κουφετάκια Μ&Μs κάνουν τώρα την επίσημη εμφάνισή τους σε Ελλάδα και Ευρώπη.


Βάλτε τους ήρωες Μ&Μs στην καθημερινότητά σας χρησιμοποιώντας την USB θερμαινόμενη βάση για να ζεσταίνεται τον καφέ σας, τον USB ανεμιστήρα για να σας δροσίζει τις ζεστές εργάσιμες μέρες του καλοκαιριού ή ακόμη απολαύστε στιγμές χαλάρωσης ακούγοντας τον αγαπημένο σας ραδιοφωνικό σταθμό από το πράσινο κουφετάκι-shopper ή τον μπλε Σούπερ Ήρωα. Η γκάμα συμπληρώνεται και με μια σειρά από άλλα gadgets έχοντας πάντα σαν πρωταγωνιστή ένα χρωματιστό κουφετάκι από την παρέα των M&Ms.


Η Sun Electronics έχει σαν στόχο να εκπλήξει ευχάριστα τον Έλληνα καταναλωτή προσφέροντάς του προσιτές και έξυπνες ιδέες αγοράς οι οποίες θα δώσουν χρώμα στην καθημερινότητά του. Τα προϊόντα M&Ms θα τα βρείτε διαθέσιμα σε μεγάλες αλυσίδες ΙΤ και σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.