H Infoquest θα εγκαινιάσει το πρώτο κατάστημα αποκλειστικά για προϊόντα Apple στο κέντρο της Αθήνας.


apple_premium_resellerΤο πρώτο κατάστημα αποκλειστικά με προϊόντα της Apple αναμένεται να εγκαινιαστεί την τελευταία εβδομάδα του Ιουλίου 2010 σε κεντρικό σημείο της Αθήνας. Πρόκειται για ένα από τα λεγόμενα Apple Premium Reseller Shop, μια βιτρίνα της Apple στην ελληνική αγορά, που ακολουθεί τις σχεδιαστικές επιταγές της εταιρείας και τις προδιαγραφές της.


Tο εγχείρημα ανέλαβε ο όμιλος InfoQuest, δεδομένου ότι η θυγατρική της iSquare ως διανομέας δεν μπορούσε να το πράξει. Φιλοδοξία όλων είναι να δώσουν στο ελληνικό κοινό την ευκαιρία να γνωρίσει τα προϊόντα της Apple από κοντά, να εξοικειωθεί και να συμπαραταχθεί με όσους πρεσβεύουν ότι «Once you go Mac, you never go back», με την έννοια ότι όσοι γνώρισαν τα προϊόντα της, έγιναν πιστοί θαυμαστές της.


Η Infoquest δηλώνει ότι θα επιχειρήσει αφενός να αλλάξει τη στάση των Ελλήνων χρηστών απέναντι στους Mac και να κερδίσει τα PC, αφετέρου να καλύψει την ανάγκη των πιστών οπαδών της εταιρείας να βρίσκουν άμεσα τα προϊόντα που τους ενδιαφέρουν, με την απαιτούμενη ποιοτική υποστήριξη, χωρίς να στρέφονται σε συγγενείς στο εξωτερικό ή στο Ίντερνετ για να αποκτήσουν τα καινοτόμα προϊόντα της ή το πλήθος των αξεσουάρ τους.