H αναγνώριση φωνής Talk&Drive και η πληροφόρηση για την κίνηση στους δρόμους liveTRAFFIC συνδυάζονται στο MLS Destinator Talk&Drive live.


mls-logoΣτο νέο σύστημα συνδυάζονται η τεχνολογία αναγνώρισης φωνής, η live ενημέρωση για την κίνηση και οι live υπηρεσίες με την υψηλή τεχνογνωσία στα συστήματα πλοήγησης, που έχει αναπτύξει η MLS Πληροφορική. Το νέο προϊόν πλοήγησης έρχεται ως εξέλιξη της διεθνούς καινοτομίας Talk&Drive, με την οποία απλά μιλάμε στον πλοηγό και αυτός μας οδηγεί στον προορισμό μας και του πρωτοποριακού σε ότι αφορά τη διαχείριση της κυκλοφορίας στο κέντρο και στις υπόλοιπες περιοχές της Αθήνας liveTRAFFIC, το οποίο προτείνει εναλλακτικές διαδρομές για να αποφύγουμε την κίνηση και τα έκτακτα συμβάντα.


Το νέο σύστημα αναπτύχθηκε από την MLS με στόχο την εξοικονόμηση χρόνου και χρήματος και την ενίσχυση της ασφαλούς και «πράσινης» οδήγησης. Το νέο Talk&Drive liveTRAFFIC μέσω της πλατφόρμας MLS live ενημερώνει και οδηγεί τον χρήστη ανά πάσα στιγμή στα φθηνότερα βενζινάδικα, στα κοντινότερα διημερεύοντα και διανυκτερεύοντα φαρμακεία, στα πλησιέστερα εφημερεύοντα νοσοκομεία και κλινικές. Ακόμη, ο πλοηγός διαβάζει στο χρήστη όλες τις πολιτικές, οικονομικές, αθλητικές και lifestyle ειδήσεις της τελευταίας στιγμής, ενώ δίνει την πλέον αξιόπιστη πρόβλεψη καιρού 6 ημερών στην περιοχή την οποία βρίσκεται ο οδηγός ή σε εκείνη που επιθυμεί να πάει.


Ο νέος πλοηγός προσφέρεται με 6μηνη δωρεάν χρήση της υπηρεσίας κίνησης (TRAFFIC) αλλά και όλων των άλλων live υπηρεσιών του και χωρίς καμία επιπλέον χρέωση. Μετά τους έξι μήνες o οδηγός μπορεί να επεκτείνει τη διάρκεια χρήσης των υπηρεσιών για το χρονικό διάστημα που καλύπτει τις ανάγκες του. Σε αντίθετη περίπτωση θα συνεχίσει να απολαμβάνει όλες τις παροχές υψηλής τεχνολογίας του MLS Destinator Talk&Drive χωρίς την ενημέρωση της κίνησης και τις υπόλοιπες live υπηρεσίες.