Η F-Secure ανακοίνωσε τη διαθεσιμότητα του F-Secure Mobile Security 6 για την πλατφόρμα Android.


f-secure-logo-dec07Οι πάροχοι κινητής τηλεφωνίας μπορούν πλέον να προσφέρουν σε καταναλωτές και επιχειρήσεις τη πλήρη προστασία της F-Secure για smartphones που χρησιμοποιούν τις πλατφόρμες Android, Symbian και Windows, καθώς και υπηρεσίες ασφάλειας δεδομένων για PCs και Macs.


Το F-Secure Mobile Security 6 παρέχει ολοκληρωμένη ασφάλεια για smartphones από κακόβουλο λογισμικό, ενώ διασφαλίζει επίσης τα εμπιστευτικά δεδομένα ακόμη και αν η συσκευή του κινητού τηλεφώνου χαθεί ή κλαπεί. Η καινοτόμος Προστασία κατά τη Πλοήγηση κάνει τη χρήση του Internet και τις οικονομικές συναλλαγές μέσω κινητού πιό ασφαλή από ποτέ για χρήστες που χρησιμοποιούν smartphone.


Η Προστασία κατά τη Πλοήγηση αναγνωρίζει ποιές ιστοσελίδες είναι ασφαλείς προς πρόσβαση και μπλοκάρει τις επιβλαβείς ιστοσελίδες οι οποίες προσπαθούν να μεταδώσουν malware ή να κλέψουν εμπιστευτικές πληροφορίες, όπως στοιχεία τραπεζικών λογαριασμών. Η Anti-Theft λειτουργία δίνει τη δυνατότητα του απομακρυσμένου κλειδώματος του κινητού ή το σβήσιμο των δεδομένων σε περίπτωση που χαθεί ή κλαπεί. Μπορεί επίσης να σας ενημερώσει για το νέο αριθμό της κάρτας SIM σε περίπτωση που αυτή αλλάξει, όπως επίσης και να σας δείξει τη τοποθεσία που βρίσκεται το κινητό, δίνοντας τη δυνατότητα να εντοπίσετε ποιός έχει το smartphone σας.


Το F-Secure Mobile Security 6 προστατεύει επίσης τα smartphones από κακόβουλο λογισμικό, κατασκοπευτικά εργαλεία, ιούς και Trojans. Συχνές αυτόματες ενημερώσεις, άμεση αντίδραση και γρήγορη αποκατάσταση κατά τη διάρκεια νέων αναδυόμενων απειλών παρέχονται από τα εργαστήρια της F-Secure, τα οποία λειτουργούν 24 ώρες τη μέρα παγκοσμίως. Η F-Secure είναι η πρωτοπόρος στην ασφάλεια των κινητών τηλεφώνων και προστατεύει τις συσκευές των κινητών τηλεφώνων εδώ και 10 χρόνια. Τέλος, η Inter Engineering παρέχει δωρεάν υποστήριξη σε όλα της τα προϊόντα συμπεριλαμβανομένου του F-Secure Mobile Security, προσθέτοντας έναν ακόμη λόγο για να αισθάνονται οι χρήστες του ασφαλής.


To F-Secure Mobile Security 6 είναι πλέον διαθέσιμο για τις πλατφόρμες κινήτων τηλεφώνων Android, Symbian και Windows μέσα από το Inter Engineering eStore http://www.inter-datasecurity.com/eshop/. Η δωρεάν 7ήμερη δοκιμαστική έκδοση του Mobile Security είναι διαθέσιμη από τον εξής σύνδεσμο: http://F-Secure.mobi