H AMD Telecom ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με την εταιρία business λογισμικού και παροχής υπηρεσιών Soft Οne Technologies.


AMD_TELECOMΗ εν λόγω συνεργασία προβλέπει την ενσωμάτωση της υπηρεσίας μαζικής αποστολής γραπτών μηνυμάτων sms της AMD Telecom σε όλες τις εμπορικές και λογιστικές εφαρμογές και τα ERP συστήματα της SoftΟne. Σαν αποτέλεσμα, επιχειρήσεις κάθε μεγέθους έχουν τη δυνατότητα να αξιοποιήσουν καινοτόμες λύσεις στη μηχανογράφησή τους και να δημιουργήσουν έτσι νέες ευκαιρίες προώθησης, προβολής και ενημέρωσης.


Μέσα από τις εφαρμογές Soft1 δίνεται πλέον σε κάθε επιχείρηση η δυνατότητα εύκολης δημιουργίας και αυτοματοποιημένης αποστολής γραπτών μηνυμάτων sms, τόσο σε εθνικό όσο και διεθνές επίπεδο, με την υψηλή αξιοπιστία των υπηρεσιών της AMD Telecom, διεθνώς πιστοποιημένης από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Κινητής Τηλεφωνίας για την ποιοτική δρομολόγηση μηνυμάτων sms/mms μεταξύ δικτύων κινητής τηλεφωνίας σε ολόκληρο τον κόσμο.


Η συνεργασία της AMD Telecom με τη SoftΟne στοχεύει στη διεύρυνση των εμπορικών συμφωνιών και του δικτύου διανομής των υπηρεσιών της, με αποτέλεσμα την περαιτέρω ενίσχυση της αναπτυξιακής της πορείας.